6 gün sürecek Topçam Şenlikleri bugün başladı. Şenliğin ilk gününde, etkinlik kapsamında sünnet ettirilen 100 çocuğa otobüslerle şehir gezisi yaptırıldı. Ardından çocuklar için belediye parkında sünnet şöleni düzenlendi. Buradaki programa Tokat Valisi Şerif Yılmaz, AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, Belediye Başkanı AK Partili Adnan Çiçek, daire müdürleri, sünnet olan çocuklar ile aileleri katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Adnan Çiçek, sünnet şölenin Topçam Şenlikleri'nin değişmez etkinliği olduğunu söyleyerek, "Bugüne kadar yapılan sünnet şölenlerinde 4 binin üzerinde çocuğumuz sünnet ettirildi. Bu kadar süre içersinde bu büyük bir rakam" dedi.

Tokat Valisi Şerif Yılmaz ise, "Sünnet bizim toplum hayatımızda çok önemli bir yeri olan geleneğimiz. Bu belediyemiz tarafından yaşatılıyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri sünnet olan çocuklar ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Program ikramlar ile sona erdi.