Olay bugün 00.30 sıralarında Turgutreis Beldesi Gün Batımı Plajı'nda meydana geldi. Sahilde bulunan ve AK Parti Belde Teşkilat Başkanı Bilal Adıgüzel'e ait restoranda garson olarak çalışan A.Ö., bir arkadaşının eşyalarını çaldığını ileri sürmesinin ardından bir süre önce işten çıkarıldı. Bunu kabullenemeyen A.Ö. gece restoranın önüne gitti. Birlikte çalıştığı Rıdvan Aytaş'ı dışarıya çağıran A.Ö. konuşmak istediğini belirtti. A.Ö., bir süre tartıştıktan sonra kendisi yüzünden işten atıldığını öne sürdüğü Rıdvan Aytaş'a belinden çıkardığı bıçağı sapladı. Rıdvan Aytaş, kalbine isabet eden tek bıçak darbesiyle olay yerinde yaşamını yitirdi. A.Ö., hayatını kaybeden arkadaşını olay yerinde bırakarak elinde bıçakla Turgutreis Jandarma Karakolu'na gidip teslim oldu.

BANA HIRSIZ DAMGASI VURDULAR

A.Ö.'nün burada "Rıdvan, beni işyerinde kendi eşyalarını çalmakla suçladı. Neden böyle yaptığını sormak amacıyla restorana giderek konuşmak için dışarıya çağırdım. Bana ağır hakaretler ederek vurmaya başlayınca, kendisini korkutmak amacıyla bıçağı savurdum. Bana hırsız damgası vurdular" dediği öğrenildi.

Olayla ilgili olarak aralarında restoran sahibi AK Parti Belde Teşkilatı Başkanı Bilal Adıgüzel de dahil olmak üzere dört kişinin ifadesine başvuruldu. Rıdvan Aytaş'ın cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, A.Ö. bu sabah Bodrum Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi.



SŞ(AÖ/AK)