Olay, dün saat 21.30 sıralarında Bağlar Mahallesi'nde özel bir sürücü kursuna ait eğitim pistinde meydana geldi. Besicilik yapan Burak Dağlıoğlu, 10 yıl önce aşık olduğu, o zaman 16 yaşında olan Özlem'i kaçırdı. Daha sonra da ailelerin de onayı ile düğün yapıp evlenen çiftin, 2 çocuğu oldu. İddiaya göre, son yıllarda eşiyle şiddetli geçimsizlik yaşayan Özlem Dağlıoğlu, bir süre önce 8 ve 9 yaşlarındaki kızlarını da yanına alarak, kız kardeşi Arife Aydın'ın evine yerleşti. Ardından da Kozan Aile Mahkemesi'ne boşanma davası açtı. Burak Dağlıoğlu'nun barışma teklifi ve ailesinin de araya girmesi üzerine, Özlem Dağlıoğlu eşinin görüşme teklifini kabul etti.

Burak Dağlıoğlu, otomobille geldiği evden eşi, bacanağı Murat Aydın ve baldızı Arife Aydın'ı da yanına olarak özel bir sürücü kursuna ait eğitim pistine gitti. Burada eşinden özür dileyen Burak Dağlıoğlu, "Artık senin isteğin gibi bir eş olacağım. Sorumluluklarımı yerine getireceğim. Bunlar için söz veriyorum. Barışalım, boşanmaktan vazgeç" dedi. Ancak Özlem Dağlıoğlu, "Daha önce de birçok kez aynı şeyleri söyledin, Boşanmakta kararlıyım" diyerek teklifi kabul etmedi. Olumsuz yanıt alınca öfkelenen Burak Dağlıoğlu, üzerinde taşıdığı tabancayı çıkararak, bacanağı, baldızı ve çevredekilerin gözleri önünde eşine 2 el ateş edip otomobille kaçtı.

Kız kardeşi Arife ve eniştesi Murat Aydın'ın polise ihbarda bulunması üzerine, ağır yaralı Özlem Dağlıoğlu, 112 Acil Servis ekiplerince Kozan Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Ameliyata alınan Dağlıoğlu, doktorların çabasına karşın kurtarılamadı. Özlem Dağlıoğlu'nun cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Polis, cinayet şüphelisi Burak Dağlıoğlu'nun yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.



YK(OA/CK)