Olay, dün akşam saatlerinde, Borazanlar Mahallesi Hürriyet Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Melek Ç. daha önce kızıyla görüşmesi nedeniyle Murat Sarıer'den şikayetçi oldu. Melek Ç., yine kızıyla konuşurken gördüğü Sarıer'in yanına koşarak gelerek, yerden aldığı taşı kafasına vurdu. Murat Sarıer aldığı darbe ile yere düşerken, Melek Ç. ona tekme attı. Çevredekiler Melek Ç.'yi güçlükle sakinleştirip, polise ihbarda bulundu.

Melek Ç., "Sokakta da kızımı koruyamayacaksam, nerede koruyacağım? 14 yaşındaki kızla ne işi olur bunun?" diye bağırırken, Murat Sarıer ise polislere, "Vallahi elimi sürmedim" dedi.

Kafasından yaralanan Murat Sarıer, 112 Acil Servis ekibi tarafından Köroğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, gözyaşlarına boğulan M.Ç. ve annesini ise Bahçelievler Polis Merkezi'ne götürdü. Tedavisinin ardından polis merkezine getirilen Murat Sarıer, Melek Ç. ve M.Ç.'nin ifadeleri alındı.

Önceden tanıdığı M.Ç. ile konuştuğunu söyleyen Murat Sarıer serbest bırakılırken, anne hakkında ise soruşturma başlatıldı.



MY,KY(MÇ/CK)



Melek Ç.: Çalışkan