Olay, merkez Atakum İlçesi'nde iki gün önce meydana geldi. Bekar olan Fevzi A., bir süre önce tanışarak arkadaş olduğu, anne ve babası ayrı olan B.C. ile bir bara gitti.  Fevzi A. gecenin ilerleyen saatlerinde B.C.'yi eniştesi A.G.'nin İlkadım İlçesi'ndeki evine götürerek cinsel ilişkiye girdi. Sabah evden ayrılan B.C., polise giderek, "Fevzi A. ile kısa süre önce tanıştık. Dün gece bir eğlence merkezine giderek içki içtik. Sarhoş oldum. Daha sonra beni ismini sonradan öğrendiğim eniştesi A.G.'nin evine götürüp karşı koymama rağmen tecavüz etti. Enişte ve ablası da evdeydi. Hepsinden şikayetçiyim" dedi.

Şikayetin ardından polis Fevzi A. ile birlikte eniştesi 34 yaşındaki A.G. ve ablası 29 yaşındaki E.G.'yi gözaltına alındı. A.G. ve E.G. polis ifadesinde olayla ilgileri olmadığını,  olay sırasında evde olmadıklarını söyledi. Suçlamaları kabul eden Fevzi A. ise, "Birlikte içki içtikten sonra eniştem A.G.'nin evine gittik. Ancak ablam ve eniştem evde yoklardı. Burada rızasıyla cinsel ilişkiye girdik. Ben onunla evlilik hayalleri kuruyorum ve evlenmek istiyordum. Şikayetçi olmasına rağmen hala onunla evlenmeye hazırım" diye konuştu.

Polisteki işlemlerin tamamlanmasının ardından 3 şüpheli bugün adliyeye sevk edildi. Savcılık ifadelerinin ardından tutuklanmaları talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen A.G. ve eşi E. G. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, Fevzi A. ise tutuklandı.



HÇ(İS/İD)

--------------------------