Samsun'da geçen yıl Haziran ayında meydana gelen olayda, kamyon şoförü olan evli ve 2 çocuk babası Kemal Çimen, lokanta işleten E.H. adlı kadınla tanışıp arkadaş oldu. Bu sırada işyerine gelip giden E.H.'nin 13 yaşındaki kızı B.B.B. ile de tanışan Çimen, küçük kızla telefonla görüşmeye başladı. İddiaya göre Kemal Çimen'e aşık olan küçük kız, mesaj çekerek evde kimsenin olmadığını belirtip sanığı eve çağırdı. Sanık evde B.B.B.'ye iddiaya göre tecavüz ettii. Ardından küçük kızla görüşmeye devam etti.

Ancak, bir gün küçük kıza çektiği mesajda eve gelmek istediğini söyleyen Çimen, "Altına kilot giyme tamam mı" diye yazdı. Mesajı anne E.H. görüp kızıyla konuşunca, ilişki ortaya çıktı. Sanıktan şikayetçi oldu. Kemal Çimen tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün yapılan son duruşmada sanık suçlamaları kabul etmeyerek, "Benim kızla değil, annesiyle ilişkim vardı. Kendisi tek başına yaşayan bir kadındı. Çektiğim mesajı onun evlenmeyi düşündüğü erkek arkadaşı görmüş. O da ilişkisi bozulmasın diye mesajın kızına geldiğini söylemiş. Sonra da benden şikayetçi olmuş. O adamla da evlenip daha sonra boşandı. Yaşam şekilleri iyi olmayan bir aile bunlar" dedi.

Duruşmaya katılan B.B.B. ise sanığa aşık olduğunu sandığını belirterek, konuşmak için Kemal Çimen'i eve çağırdığını söyledi. Küçük kız, sanığın kendisini öptüğünü dile getirerek, "Karşı çıkmama rağmen zorla çamaşırlarımı çıkarıp bana tecavüz etti" dedi.

Mahkeme heyeti olay nedeniyle küçük kızın ruh sağlığınını bozulduğunu belirterek Kemal Çimen'e, 15 yaşından küçük mağdure ile cinsel ilişkiye girmek suçundan 13 yıl 2 ay 19 gün hapis cezası verdi.



İA(İS/AAA)