Hayatlarını bu özel günde birleştirerek mutluluklarını perçinleyen Selenay Ürkmezer ve Ramazan Oğultaş, nikah tarihi olarak 12.12.2012’yi seçti. Genç çiftin nikahını saat 12.12'de Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan kıydı. “Bu yüz yılın son nikahını kıymaktan onur duyuyorum” diyen Başkan Tartan genç çifte mutluluklar diledi, “Çok anlamlı bir günde mutluluk yolculuğuna çıkıyorsunuz ve böyle bir günde sizlerin mutluluğunu paylaşıyoruz. Bu yüz yılın en güzel ve en mutlu çifti olarak tarihe geçtiniz. Bugün evlenerek yüz yıla damganızı vurdunuz; evlilik cüzdanınız da bunun kanıtı oldu” dedi.

Heyecanlarını gizleyemeyen Ramazan ve Selenay çifti ise en güzel günleri özel bir tarihe denk geldiği için şanslı olduklarını ifade etti. Damat Ramazan Oğultaş, “Erkekler özel günlerin tarihlerini pek hatırlayamaz ama ben asla unutmayacağım. Bu tarih bize ömür boyu şans getirecek” dedi. Gelin Selenay ise 12.12.2012 tarihinin evliliklerine uğur getireceğini söyledi.

Konak Belediyesi Fuar Evlendirme Dairesi’nde gerçekleşen nikahta, Başkan Tartan, gelin ve damada özel yazdığı mektupla beraber saat kulesi figürü hediye etti. Çiftler de bu özel günde mutluluk pastasını birlikte kesti.