Olay önceki akşam Darıca İstasyon Caddesi'nde geldi. Yusuf A. ve Kardeşi Mustafa A. caddede telefonla konuşurken, önce yanına yaklaşan bir kişi ona birşeyler söyleyip kavga etmeye başladı. Yusuf A. bu saldırıya karşı koymaya çalışırken, saldırganların sayısı bir anda 10'a ulaştı. Kalabalık Yusuf A.'nın kardeşi Mustafa A.'ya da tekme tokat vurmayı sürdürdü. Bıçakların da çekildiği olaya, kalabalık olduğu için yoldan geçenler müdehale etmekten çekinirken, saldırganlar iki kardeşi bıçakladı.

BIÇAKLADIKTAN SONRA DA VURDULAR

Kanlar içinde yere yığılan Yusuf ve Mustafa A. acı içinde kıvranırken, kalabalık arasındaki saldırganların bazılarının geri dönüp hareketsiz yatan kardeşlerin karın ve başlarına tekme ile vurmayı sürdürdükleri görüldü. Bu olay ise bir işyerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntüleri incelemeye alan polis, saldırgan grup arasından E.F. ve G.E.'yi teşhis ederek yakalanmaları için çalışma başlattı. 

KADIN YÜZÜNDEN

Yaralılar hastanede tedavi altını alınırken, olayın eşinden boşanan bir kadın yüzünden çıktığı öne sürüldü. İddiaya göre, bir süre önce eşinden boşanan ve adı açıklanmayan genç kadının Yusuf A. ile görüştüğünü öğrenen akrabaları, bu yüzden Yusuf A. ve kerdeşi Mustafa A.'ya saldırdı.



EP(MB/COŞ)