Dün saat 21.00 sıralarında, polis ekiplerine Ahmet Suat Özyazıcı Futbol Sahası'nın yanında bir ceset bulunduğu ihbarı geldi. Bölgeye gelen polisin yaptığı inceleme sonrasında cesedin, geçen salıdan beri kayıp olan Berk Odabaş'a ait olduğu belirlendi.

Olay yerine çağırılan İsmail Odabaş, oğlunun cansız bedenini görünce gözyaşlarına boğularak fenalık geçirdi. Berk Odabaş'ın cesedinin güneşten ve sıcak havadan ötürü bozulduğu gözlendi. Odabaş'ın cesedi, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla otopsi yapılması için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

ARKADAŞLARI FACEBOOK'TAN ÇAĞRI YAPTI

Bu arada, Berk Odabaş'ın arkadaşlarının da sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta fotoğrafını paylaşarak ve şiirler yazarak mesajlar bıraktığı görüldü. Sosyal paylaşım sitesinde arkadaşlarının, kayıp olan Berk'in fotoğraflarını paylaşarak, "Gel artık geriye ne olursun. Özlettin kendini neredesin be abi. Çık gel artık Berk Odabaş, özlettin kendini" sözlerine yer verdikleri görüldü.