Canik İlçesi'nde 14 Mayıs akşamı meydana gelen olayda,  eşinden boşanmış olan 5 çocuk annesi M.D., iddiaya göre kendisini sürekli sözlü taciz eden ve hakkında dedikodu çıkaran işsiz Durmuş K. ile buluşup ormanlık alana götürdü. Burada kendisiyle cinsel ilişkiye girmek isteyen Durmuş K.'ya "Fantazi yaparak cinsel ilişkiye girerim" diyerek kandırıp ağaca bağladı. Ardından da yarı çıplak halde bulunan Durmuş K.'nın yüzüne ve vücuduna çizikler yaptı. Peşinden de yakınlarını arayıp bulunduğu yeri söyledi. Durmuş K.'nın yakınlarının polise haber vermesi üzerine olay yerine giden ekipler, Durmuş K.'yı ağaçtan çözdü.

BİRBİRLERİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDULAR

Durmuş K. genç kadının 700 lirası ve cep telefonunu aldığını ileri sürerek şikayetçi oldu. Gözaltına alınan M.D'de Durmuş K.'dan şikayetçi olunca her ikisi de nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Gasp, hürriyetten yoksun bırakma ve yaralama suçlarından ifade veren M.D. ile cinsel istismar suçundan adli makamlara sevk edilen Durmuş K. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

"HAKKIMDAKİ DEDİKODULARI ÖĞRENDİM"

Olayın nasıl geliştiğini anlatan M.D. tek amacının hakkında ortaya atılan dedikoduların gerçek olmadığını ortaya çıkarmak olduğunu söyledi. Olaydan önce köye gittiğini belirten M.D., sokakta konuşulanları ve ailesinin söylediklerini duyunca şaşkına döndüğünü belirtip, "Durmuş K. köye gidip boşandığım eşime ve ağabeyime kendisiyle ilişkim olduğunu, hatta başka erkeklerle de ilişkim olduğunu söylemiş. Köydekiler benim hakkımda ileri geri konuşuyorlardı. Sokağa çıkacak yüzüm kalmamıştı" dedi.

ÖNCE UYARDI, OLMAYINCA İNTİKAM PLANI YAPTI

Kendisi hakkında çıkan dedikodular üzerine genç kadın Dumuş K.'yı aradı. Ona yaptıklarının yanlış olduğunu söyleyen M.D., yalan şeyler anlatmamasını istedi. Ancak M.D.'nin kendisini aramasından cesaretlenen Durmuş K. tekrar kadını telefonla arayıp rahatsız etmeye devam etti. Bunun üzerine olay günü kendisini arayan Durmuş K.'nın buluşma teklifini kabul etti. Kendisini rezil ettiği için intikam planları yapan M.D., "Yürüyerek ormanlık alana gittik. Öldürme amacım yoktu. Sadece kendisine zarar vermek ve intikam almak istiyordum. Bir ağacın altına oturduk. Konuşurken Durmuş benimle ilişkiye girmek istediğini söyleyerek öpmeye çalıştı. Ben de fantazi yaparak ilişkiye girmeyi sevdiğimi söyledim. Ve onu ağaca bağlamak istediğimi belirttim. O da kabul etti. Ağaca yaslanıp ellerini arkaya uzattı. Gömleğini, pantolonunu ve başımdaki eşarbı kullanarak Durmuş'u ağaca bağladım. Sonra çantadan bıçağı çıkarıp boğaz, göğüs ve alnına çizikler yaptım. Sonrada boşandığım eşimi arayarak Durmuş sana gerçekleri anlatacak dedim. Telefonu ona verdim. O da bana iftira attığını söyledi" dedi.

AĞACA BAĞLI BIRAKIP GİTTİ

Ağaca bağladığı Durmuş K.'ya yarı çıplak fotoğraflar çektiğini belirten M.D, "Bu fotoğrafları afiş yaptırıp gelişi güzel mahalledeki sokaklara yapıştırarak onu rezil edecektim" dedi. Durmuş K.'yı yarı çıplak durumda ormanlık alanda bir ağaca bağlı olarak bırakıp evine gittiğini söyleyen M.D., yaptığı olaydan dolayı pişman olduğunu belirtti. M.D, Durmuş K.'nın cep telefonunu ve kuru sıkı tabancasını da polise teslim ettiğini belirterek, "Söylediği gibi parasını almadım. Sadece beni rahatsız ettiği ve akrabalarıma beni rezil ettiği için ondan intikam almak istedim" diye konuştu.