Saat 15.00'te başlayan Airshow Side 2012'de, THK paraşüt atlayışları yaptı. Model helikopter pilotu Emir Yanar ve model uçak pilotu Bülent Altınörs gösterisi Airshow Side'yi renklendirdi. Airshow Side 2012 kapsamında Ayjet Airshow adına Salim Onur solo akrobasi uçuşu ve ER-AH Uçuş Okulu'nun kol geçişi yapıldı. Uçuş şenliklerinin dikkat çekici gösterilerinden birisi de 'Yarasa adam' lakaplı Arif Buhara'nın uçuşu ve 'Acromach Airshow' adı verilen akrobasi pilotu Ali İsmet Öztürk'ün adrenalin yüklü akrobatik uçuşu oldu.

HAVA KUVVETLERİ'NİN GÖSTERİSİ

Airshow Side 2012'nin en nefes kesen gösterisini ise Türk Hava Kuvvetleri gerçekleştirdi. Antalya Askeri Havalimanı'ndan kalkarak Side semalarına gelen Türk Hava Kuvvetleri'nin 'Solo Türk' ve 'Türk Yıldızları' uçakları, heyecanı zirveye çıkardı. Adrenalinin zirveye çıktığı dakikalarda Solo Türk ve Türk Yıldızları pilotları, gökyüzünde adeta sınırları zorladı. 1200 kilometre süratle uçarak gösterisini yapan  'Solo Türk' uçağı  20 dakika süren gösterinin ardından 'kanat selamı' ile sırasını 'Türk Yıldızları'na devretti.

Uçuş teknikleriyle izleyenlerin yüreğini ağzına getiren 'Türk Yıldızları' turistler tarafından da hayranlıkla izlendi. Türk Yıldızları, 'bıçak sırtı' ve 'kanat boyu' diye tabir edilen uçuşlarını gerçekleştirdi. 30 dakika süresince gökyüzünü renklendiren ve kalp çizmeyi de ihmal etmeyen Türk Yıldızları, kuruluşlarının 20'nci yılına ithafen gökyüzüne dumanla '20' yazdı.