Avukat Atilla Kağan, müvekkili olan işadamı C.Ö.’nün alacağı 140 bin lira için dün akşam saatlerinde, icra memurları ve polisle birlikte, Torba Mahallesi’ndeki Velgen Sitesi’nde oturan T.T.’nin evine gitti. Evde yapılan mal kontrolü sırasında, T.T.’nin odasındaki yatağın altındaki kutu içinde, iki paket halinde 20 gram esrar ele geçirildi. Bunun üzerine T.T. ve birlikte oturduğu babası Y.T. gözaltına alınarak Bodrum Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Esrarın bulunduğunu babasından gizlemeye çalıştığı belirtilen T.T.’nin ifadesinde, satıcı olmadığını sadece içiçi olduğunu söylediği öğrenildi. Y.T. ve T.T., bu sabah adliyeye sevk edildi. Burada da "Esrarın babamla ilgisi yok. Ben satıcı değilim, içiciyim" dediği öğrenilen T.T. ile babası Y.T., tutuksuz yargılanmak üzere serbet bırakıldı.

Daha önce magazin dünyasının tanınan bir ismiyle yaşadığı aşkla da gündeme gelen T.T., Adliye çıkışında rahat hareketleriyle dikkat çekti. T.T., basın mensuplarının sorularına, sadece "Söylenecek bir şey yok. Açıklama yapmak istemiyorum" yanıtını verdi.



NK(İÖ/SS)