Mehmet G., işlerini bitirdikten sonra dün saat 22.30 sıralarında Güney Mahallesi 1142 Sokak 26 numaradaki evine döndü. Mehmet G., yaklaşık 1 yıl önce evelendiği ev kadını eşi Fatma G.'ye bir gece önce gördüğü rüyayı anlattı. Mehmet G., eşi Fatma G.'ye rüyasında, kendisini aynı mahallede oturan bir kişiyle aldattığını söylemesi üzerine ikili arasında tartışma çıktı. Büyüyen tartışma sonucu sinirlerine hakim olamayan Mehmet G., mutfaktan aldığı bıçakla eşi Fatma G.’yi vücudunun 15 yerinden bıçakla yaraladı. Mehmet G., kanlar içinde yere düşen eşini evde bırakıp, kaçtı. Fatma G.’nin yardım çağrılarını duyan komşuları eve geldiğinde genç kadını yerde kanlar içinde buldu. Bunun üzerine durum, polis ve sağlık ekiplerine bildirildi.

HAYATİ TEHLİKESİ VAR

İhbar üzerine gelen acil yardım ekipleri, yaralı Fatma G.’yi ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Fatma G., İzmir Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Fatma G.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Evde incelemelerde bulunan polis ekipleri kaçan Mehmet G.’nin yakalanması için çalışma başlattı.

Fatma G.’nin polisteki ilk ifadesinde, eşinin gördüğü rüya üzerine girdiği kıskançlık krizi sonucu kendisini bıçakla yaraladığını söylediği öğrenildi.

Çiftin mutlu bir evliliğinin bulunduğunu belirtilen yakınları da "Daha önce kavga bile ettiklerine şahit olmamıştık. Bir anlam veremedik" dedi. Olayla ilgili soruşturmanın da sürdüğü bildirildi.



KÖ(İÖ/SS)



G.: Gezen