Serik'e bağlı Aşağıçatma Köyü Taşlık Mevkii'nde, tarlalarda işçilik yapan 26 yaşındaki Mehmet Çiçek, bugün saat 10.00 sıralarında kızı 2 yaşındaki Semanur'u "Ranzadan düştü" diyerek, Serik Devlet Hastanesi'ne getirdi. Hastanede yapılan muayenede, minik kızın kafatasında çatlak, vücudunda diş izleri, kırıklar ve morluklar tespit edildi.

MİNİK SEMANUR KURTARILAMADI

Feci şekilde dövüldüğü anlaşılan Semanur, beyin kanaması ve akciğer kanaması teşhisiyle ameliyat edildikten sonra, hastanenin yoğun bakım servisinde yer olmadığından, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Semanur Çiçek, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yoğun bakım servisinde tüm müdahaleye rağmen, akşam saatlerinde yaşamını yitirdi.

ÜVEY ANNE, BABAYI SUÇLADI

Gözaltına alınan baba Mehmet Çiçek ile birlikte yaşadığı Sara Samancı ise hastane polisi tarafından Aşağıçatma Köyü'nün bağlı olduğu Belek Jandarması'na teslim eidildi.

Semanur Çiçek'in üvey annesi Sara Samancı, jandarmadaki ifadesinde, birlikte yaşadığı Mehmet Çiçek'i suçladı. Belek Jandarma Karakolu'nda ifadesi alınan Sara Samancı, Mehmet Çiçek'in boşandığı eşinden olan kızını zaman zaman dövdüğünü öne sürdü. Sara Samancı, Murat Çiçek'in dün akşam da Semanur'u dövdüğünü, bugün saat 09.00 civarında fenalaşması üzerine Mehmet Çiçek'in kızı hastaneye götürdüğünü anlattı. Mehmet Çiçek ise jandarmada, "Semanur aşırı yaramazlık yaptığında, zaman zaman dövdüğümüz oldu ama bu kez ranzadan düştü" dediği belirtildi.

Halen gözaltında tutulan Mehmet Çiçek ile Sara Samancı, jandarmadaki ifadelerinin ardından Adliye'ye sevk edilecek.