Ataşehir’deki Ataşehir Bulvarı’nda dün sabah 08.30 sıralarında Porsche S marka otomobiliyle kaza geçirdi. Süratli giden otomobil yoldaki ani eğim nedeniyle kontrolden çıkarak önce yol kenarındaki kaldırıma, ardından toprak alandaki tümseğe çarpmıştı. Duvarı aşıp bir sitenin bahçesine düşen araçta bulunan TETAŞ İç ve Dış Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim İper’in 27 yaşındaki oğlu Adnan İper, dün saat 08.30 sıralarında, Porsche Cayman S marka otomobiliyle Ataşehir Bulvarı’na girdi. Görgü tanıklarının iddialarına göre süratli giden otomobil, yoldaki ani eğim nedeniyle kontrolden çıktı. Önce yol kenarındaki kaldırıma, ardından da toprak alandaki tümseğe çarptı. Daha sonra duvarı aşıp bir sitenin bahçesine düştü. Araçta bulunan İper ve arkadaşı Onur Çilingir hayatını kaybetmişti.


İper için bugün Ataköy 5. Kısım Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene İper’in ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı. Camii önüne yaşanabilecek sağlık sorunları düşünülerek bir de ambulans getirildi. Anne Ferda, baba Halil İbrahim İper, camii avlusunda taziyeleri kabul etti.


İkindi namazının ardından İper, için cenaze namazı kılındı. Namaz sırasında baba Halil İbrahim İper ve Adnan’ın kardeşi Cavit İper’in ayakta durmakta zorlandığı görüldü. Namazın ardından İper’in cenazesi defnedilmek üzere Zeytinburnu Eski Kozlu Mezarlığı’na götürüldü. Anne Ferda İper ve baba Halil İbrahim İper, cenaze arabasının arkasından uzun süre baktı.


BM-EE(FOTOĞRAF)