Galanın ardından düzenlenen söyleşiye filmin yönetmeni Rezzan Tanyeli ve oyuncular Ezgi Mola, Melisa Sözen, Edhem Dirvana katıldı.

Yönetmen Tanyeli, ilk filmi 'Pazarları Hiç Sevmem'de insanlarının birbirlerine iyi gelmelerini anlatmaya çalıştığını söyledi. İlk filmini "Gecikmiş bir ilk film olarak" değerlendiren yönetmen Rezzan Tanyeli, bir izleyicinin, "Filminiz zaman kaybı" şeklinde ifade ettiği eleştirisine şöyle yanıt verdi:

"Anlıyorum ki siz insanların birbirlerine iyi gelmelerini reddediyorsunuz. Ben Antalya'ya çok heyecanlanarak geldim. Filmi kendim finanse ettim. Kendiniz yazıyorsunuz, bekliyorsunuz. Size bir sinema salonu verilsin. O sırada yağmur yağsın. Siz bana kalkıp bir şey size sunulmuşken 'Zaman kaybı' diyorsunuz."

Yönetmen Tanyeli, bir soru üzerine filminin sinema salonlarındaki serüvenin talihsiz başladığını belirterek, "Mayıs'ta İstanbul'da 'Yağmur yağar' dedik güneş patladı. Kimse sinemaya gitmedi. Sonra Anadolu yolarına düştü. Sonunda 15 bin seyirciye ulaştı" diye konuştu.

Filmin oyuncularından Melisa Sözen, yönetmen Rezzan Tanyeli'nin bu filmle hayatının en güzel zamanlarını kendisine armağan ettiğini söyledi. Oyuncu Sözen, "Canlandırdığım karakterin benim hayatıma kattıkları da paha biçilemezdi" dedi.

'Pazarları Hiç Sevmem' filmiyle ilk oyunculuk denemesini yapan Edhem Dirvana, filmin kendisi çok güzel bir tecrübe olduğunu söyledi. Dirvana, "Marmaris'in Bozburun köyünde kendi halimde yaşıyordum. Orada beni bulup bunu yapabileceğime ikna etti" dedi.

Filmin bir diğer oyuncusu Ezgi Mola ise Yönetmen Tanyeli'nin oyuncuya alan açmayı ve o alanda serbest bırakmayı seven bir yönetmen olduğunu dile getirdi. Oyuncu Mola, sinema oyunculuğunun püf noktasını sorulması üzerine, "Çok büyük kelimelerle ifade etmeyi sevmiyorum ama keyif alıyorum. Oyun oynuyorum" dedi.



EB(SU/SS)