Göğüş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Göğüş tarafından tehdit edildiği gerekçesiyle Burcu Özcan tarafından yapılan koruma talebi, mahkemece kabul edildi. İstanbul 17'nci Aile Mahkemesi, Burcu Özcan’ın suç duyurusu üzerine savcılık tarafından başlatılan inceleme ve tetkiklerde Göğüş’ün eski nişanlısı ve ailesine yönelik, telefon ve mail mesajlarıyla sürekli tehdit ve şantaj eyleminde bulunduğu anlaşıldı.



MAHKEME BURCU ÖZCAN’I KORUMA ALTINA ALDI



İstanbul 17'nci Aile Mahkemesi 2012/155 sayılı karar neticesinde Kerem Göğüş’ün şikâyetçi olan eski nişanlısı Burcu Özcan’a yönelik olarak, şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama ve küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına, ayrıca koruma altına alınan Özcan’ın Bodrum’daki evine yaklaşmamasına karar verdi. Kararda ayrıca, gerekli görülmesi halinde korunan kişinin şiddete uğramamış olsa bile yakınlarına, tanıklarına ve kişisel ilişki kurulmasına ilişkin haller saklı kalmak üzere çocuklarına yaklaşmayacak. Kerem Göğüş ayrıca koruma altın alınan Özcan’ın iletişim araçlarıyla veya sair surette rahatsız etmemesine de karar verdi.



TEDBİR KARARINA UYMAZSA HAPİS YOLU



Tedbir kararının üç ay süreyle uygulanmasına isteyen mahkeme ayrıca sanık Kerem Göğüş’ün, hükmolunan önleyici tedbir kararına aykırı davranması halinde ilgili madde gereğince zorlama hapsine hükmedileceği kararını da verdi.


İY (MK) (FOTOGRAF)