Muhteşem Yüzyıl dizisinin oyuncular ve yapım ekibi Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı'nın Meral Okay anısına yapacağı çocuk köyü projesi için ünlü isimlerle yardım gecesinde biraraya geldi. Dizinin yapımcısı Timur Savcı'nın ev sahipliğinde dizinin çekildiği sette yapılan geceye Caroline Koç, Suzan Sabancı Dinçer, Feryal Gülman, Revna Yıldırım Demirören ve daha birçok ünlü isim katıldı.


150 DAVETLİ KATILDI


Tims Productions ve Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Berrin Yoleri'nin katkılarıyla Muhteşem Yüzyıl'ın oyuncularının da katıldığı çok özel bir gece düzenlendi. Dizinin setinin ilk kez kapılarını açtığı geceye yaklaşık 150 davetli katıldı. Davetliler kapıda cariyeler tarafından karşılandı ve stüdyonun girişinde, oyuncuların kostümlü fotoğraflarından oluşan sergiyi gezip Osmanlı tarihi konusunda bilgi aldı. Tanem Sivar'ın sunuculuğunu yaptığı ve dizi ekibinin tam kadro hazır bulundu. Kanuni Sultan Süleyman karakterini canlandıran ve geceye eşi Bergüzar Korel'le katılan Halit Ergenç "Masum değiliz", Hürrem Sultan rolünü üstlenen Meryem Üzerli ise Whitney Houston'ın "Greatest Love Of All" şarkılarını seslendirdi. Davetiyelerin 2 bin liraya satıldığı geceye "Malkoçoğlu" karakterini canlandıran Burak Özçivit sevgilisi Ceylan Çapa'yla birlikte katıldı.


SULTAN TAÇLARI" HEDİYE EDİLDİ


Şanslı konuklara dizide kullanılan "Sultan Taçları" hediye edildi. Davetliler yemek yerken ünlü müzisyen Fahir Atakoğlu ve Aytekin Ataş mini bir konser verdi. Gecede dizi oyuncuları hep birlikte Meral Okay'ın en sevdiği şarkı olarak bilinen " Yine mi Çiçek" şarkısını seslendirdi. Geceden elde edilen 800 bin TL'lik gelir de geçtiğimiz aylarda kaybettiğimiz sanatçı Meral Okay adına yapılacak çocuk köyü projesi için kullanılacak.