Merkez Yüreğir İlçesi'ne bağlı 19 Mayıs Mahallesi'nde oturan Eyüp Göz, 19 Ocak 2012'de tıraş olmak için mahalle berberine gitti. İddiaya göre, ellerinde sopa olan 20- 25 kişi Eyüp Göz'ü berberden dışarı çıkardı. Eyüp Göz, "Ne oluyor? Niye beni dışarı çıkardınız?" diye bağırırken, dayak yedi. Bir gün sonra ise Eyüp Göz, sokakta yürürken kendisini döven gruptakilerin arasında olduğunu iddia ettiği Serhat Ertaş'ı çağırıp sol bacağından iki bıçak darbesiyle yaraladı. Ertaş kaldırıldığı hastanede öldü. Merak yüzünden katil olduğunu iddia eden Eyüp Göz, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Hakkında ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açılan sanık Eyüp Göz'ün yargılandığı Adana 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde karar duruşmasına çıktı. Önceki savunmalarını tekrarlayan Eyüp Göz, "Berberde beklerken kalabalığı görünce merakımdan çıkıp 'Ne oluyor?' diye sordum. O yüzden tekme, tokat beni dövdüler. Bir gün sonra yanıma çakı bıçağını almıştım. Yolda karşılaşınca bana saldırdılar. Serhat elini cebine attı. Ben de korktum. Bıçak çekeceğini düşündüm. Kendimi korumak için bıçağı salladım. Bıçak damarına denk gelmiş. Yaralandığını görünce esnafa ambulans çağırın hastaneye götürün dedim. Böyle olmasını istemezdim. Pişmanım" dedi.

Ölenin babası 49 yaşındaki Bedrettin Ertaş ise "Sanık bir eve hırsızlık için girmiş. Ev sahibi görünce de bıçak çekip kaçmış. Kaçarken benim oğlum görmüş. Oğlum ev sahibine kaçan kişinin sanık olduğunu söylemiş. Bu yüzden oğlumu öldürmüş" diyerek sanıktan şikayetçi oldu.

Mahkeme heyeti, sanık Eyüp Göz'ü '18 yaşından küçük çocuğu kasten öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırdı. Sonra da duruşmalardaki tavrından ve etkin pişmanlığından dolayı indirim yaparak müebbet hapse çevirdi.