Göynük Beldesi'nde 30 bin metrekare alan üzerine kurulan 'dinopark' ve 10 bin metrekare alan üzerine kurulan 'korku parkı'nda düzenlenen defile yoğun ilgi gördü. Parkın tanıtılması amacıyla düzenlenen defileye mankenler Arzu Yanardağ ve Tuğba Özay da katıldı. Defile öncesinde 'zombi' makyajlı ve kıyafetli dansçılar, yaptıkları gösterilerle konuklara eğlenceli dakikalar yaşattı. Şov sırasında aniden sahneye çıkan 'zombi'ler, izleyenlere korku dolu dakikalar yaşattı.

Gecenin ilerleyen saatlerinde ise çok sayıda ünlü markanın yaz kreasyonlarının tanıtıldığı defile düzenlendi. Korku parkında yapılan defilede, mankenler de ortama uygun makyajla podyuma çıktı. Zombi makyajı yaparak podyuma çıkan mankenler ilgi gördü.

Davetlilerin büyük ilgi ve şaşkınlıkla izlediği defilenin ardından Tuğba Özay ise mini bir konser verdi. Son albümünde yer alan şarkılarını seslendiren Tuğba Özay'a sahnede 'zombi' makyajlı animatörler de şovlarıyla eşlik etti. Birden sahneye çıkan zombileri karşısında gören Özay, çığlık attı. Yüzüne kırmızı poya sürülen Özay, konser sırasında yaptığı konuşmada, "Bu park hangi psikopatın tasarımı? Gerçekten çok korkunç" dedi.

Özay, konserin finalinde ise zombilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.