Olay, dün gece Siverek'in Gülabibey Mahallesi'nde meydana geldi. Polis ihbar hattını arayan Yılmaz B., evde 2 kişi tarafından dövüldüğünü söyleyerek yardım istedi. İhbar üzerine eve giden polisler, dövüldüğü belirlenen Yılmaz B.'yi ambulansla Siverek Devlet Hastanesi'ne götürdü. Burada tedavisi yapılan Yılmaz B., daha sonra götürüldüğü Polis Merkezi'nde, kendisine saldıranları tanımadığını, ama bu kişilerin eşi tarafından yönlendirildiğini iddia etti.

Yılmaz B. ifadesinde, aile içi sorunlar yaşadığı eşinin kendisine boşanma davası açtığını öğrenince evde tartışmaya başladıklarını belirtti. Yılmaz B., "Eşim Meliha'nın, boşanma davası açtığını öğrenince deliye döndüm. Evde eşimle tartıştık. Bu sırada eşim telefonla bazı kişileri arayarak eve çağırdı. Telefon konuşmasından sonra eşim 2 çocuğumuzu alıp evden çıktı. Bir süre sonra eve gelen tanımadığım 2 kişi beni tekme tokat dövdü. Eşimden şikayetçiyim" dedi.

Bunun üzerine Polis Merkezi'ne getirilen Yılmaz B.'nin eşi Meliha B. ise kendisinin şiddete maruz kaldığını ileri sürdü. Eşini döven kişileri tanımadığını söyleyen Meliha B., "Eşim alkol alıyor ve sürekli bana şiddet uyguluyor. Bunun için daha önce de birçok kez polise şikayette bulundum. Çaresiz kalınca da boşanma davası açtım. Eşim bu akşam dava açtığımı duyunca eve geldi ve kapıyı kırıp bana saldırdı. Bende yakınlarımı arayıp yardım istedim. Kavga sesi üzerine komşular ve yakın akrabalarım gelince 2 çocuğumu alıp evden ayrıldım. Eşimi kimin dövdüğünü bilmiyorum, bana şiddet uyguladığı için de kendisinden şikayetçiyim" diye konuştu.

Polis, çiftin karşılıklı olarak birbirine şiddet uygulamaktan şikayetçi olduğu olaya ilişkin soruşturma başlattı.



MS(HK/BT)