Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, 'Hareketlen Muğla' sloganıyla yola çıkarak, 'Haydin Spor Ediverin Gari Projesi' başlattı. Çağlar Teknoloji’nin sponsorluğunda 28 Nisan’da Muğla’ya gelecek olan Şallı, geceyi Gökova Yücelen Otel’de geçirecek. Şallı, ertesi gün saat 10.00’da Atatürk Stadı’nda 3 bini aşkın kişiye pilates yaptıracak. Şallı, daha sonra kadınlarla bir de söyleşi yapacak.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, Muğla’da gencinden yaşlısına herkesin spor yapması için yola çıktıklarını söyledi. Hacıcaferoğlu, "Valimizin de spora ve sporcuya olan desteğiyle kentte herkesi hareketlendireceğiz. Televizyonlarda pilatesi kadınlara sevdiren Ebru Şallı’yı halkımızla buluşturacak olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Obeziteden, stresten kurtulmuş bir Muğla için çıktığımız bu yolda bize destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Hacıcaferoğlu, 29 Nisan’da herkesi pilates yapmak için Atatürk Stadı’na davet etti. Hacıcaferoğlu, "Bu bir başlangıç olacak. Pilatesin hemen ardından antrenörlerimiz, il temsilcilerimiz, müdürlük çalışanlarımız gelen vatandaşlarımıza nasıl spor yapabilecekleri konusunda yardımcı olacak. O gün tam bir spor şöleni yaşanmasını, tüm kentimin hareketlenmesini istiyoruz" diye konuştu.



CA(İÖ/BT)