Geçen Cuma günü “Samatya Hastanesi’ne gidiyorum” diyerek evinden ayrılan Kudret Çelik’ten bir daha haber alamayan ailesi, durumu polise bildirdi. Polis, 21 yaşındaki Kudret Çelik, bulmak için çalışma başlattı. MOBESE kameralarını inceleyen polis, Kudret Çelik’in hastaneye uğradıktan sonra Samatya’daki sahile yöneldiğini tespit etti. İncelemelerini sürdüren polis ekipleri Kudret Çelik’in kıyafetlerini hastanenin yakınındaki sahilde, kayalıkların arasında buldu.


Kudret Çelik’in denizde kaybolduğu ihtimali üzerine olay yerine deniz polisi ve sahil güvenlik ekipleri çağırıldı. Hava kararana kadar devam eden arama çalışmalarına bu sabah erken saatlerde tekrar başlandı. Sahil Güvenlik DEGAK Timi dalgıçları saat 08.00'da Kudret Çelik’in cesedine ulaştı. Cesedin bulunduğu yere gelen baba Bayram ve anne Yeter Çelik ölüm haberi üzerine gözyaşlarına boğuldu. Oğlu Kudret'in teşhisini yapan baba Bayram Çelik, fenalık geçirdi.


Çelik’in cenazesi olay yerindeki incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.