Fethiye'de ayakkabı boyacılığı yapan, sempatik hareketleri ve gülüşüyle 'Fethiye'nin Maskotu' olarak tanınan Yaşar Bayırtaş, 10 yıldır birlikte yaşadığı Fadime Göktaş ile resmi nikah kıyıp evlendi. Fethiye Belediyesi Bağımsız Meclis üyesi Veli Pabuşçu ve Fethiye Turizm Tanıtım Eğitim Kültür ve Çevre Vakfı (FETAV) Müdürü Dilek Dinçer'in destekleriyle gerçekleşen nikâh, Fethiye Belediyesi Encümen Salonu'nda yapıldı. Çiftin nikâhını Fethiye Belediyesi Nikah Memuru Fatma Durgut kıyarken, şahitliklerini Dilek Dinçer ve Ayşe Avcı yaptı.

EL ELE HUZUREVİNE

Duygusal anların yaşandığı nikahta çifte ayrı ayrı "Evlenmeyi kabul ediyor musunuz?" diye soran Fatma Durgut, "Evet" yanıtlarını aldıktan sonra çifte sağlıklı ve huzurlu bir ömür dileğinde bulunarak evlilik cüzdanını gelin Fadime Göktaş'a teslim etti. Gelini öpebileceği söylenen Yaşar Bayırtaş heyecanlanıp ne yapacağını şaşırdı. Fadime Göktaş'ın gözyaşlarına hakim olmadığı törende, çiftin mutluluğu, salondakileri duygulandırdı.

Nikah sonrasında çift kol kola girerek Fethiye Belediyesi Huzurevi'nin yolunu tuttu. Çiftin bundan böyle huzurevinde yaşayacakları kaydedildi.

FETHİYE'NİN MASKOTU

Çiftin evlenmesini sağlayan FETAV Müdürü Dilek Dinçer, "Fethiye'nin maskot kişilerinden Yaşar Bayırtaş ile Fadime Göktaş yıllardır birlikte. Biz bu birlikteliklerine bir resmiyet kazandırmak istedik. Daha önce Allah'ın huzurunda evlenen çiftin şimdi resmi nikâhları yapıldı. Hayırlı ve uğurlu olsun, ömür boyu mutluluklar diliyorum" diye konuştu.



ET(SU/SS)