Olay dün saat 16.30 sıralarında Aksu Dumanlar Mahallesi'nde bulunan Aksu Çayı'nın gölet bölümünde meydana geldi. Sıhhi tesisatçı Hüseyin Altındal, iki yeğeniyle birlikte balık tutmak için çayın gölet yaptığı bölüme geldi. Bir süre alkol de alan Altındal, aniden elbiselerini çıkararak suya girmek istedi. Yeğeni Naim Avcı'nın suyun çok soğuk olduğu yönündeki ikazlarına aldırmayan Altındal, suya atladı. Kısa süre sonra gözden kaybolan Altındal'ı arama çalışmalarından sonuç alınamadı.

Havanın kararmasıyla sona erdirilen arama çalışmaları, bugün saat 08.30'da yeniden başladı. Antalya Deniz Polisi Amirliği ve Antalya İtfaiyesi'nden birer timin sürdürdüğü arama çalışmaları, jandarma görevlilerinin denetiminde devam ediyor.

Dayısının suya girer girmez şoka girdiğini söyleyen Naim Avcı, "Su çok soğuktu. Dayım suya girer girmez şuurunu kaybetti. Bana seslenmeye çalıştı. Koşarak dizlerime kadar suya girdim ve onu çekmeye çalıştım. Ancak akıntı çok şiddetliydi. Elimden kayıp suda kayboldu" diye konuştu.