Gas & Power gazetesi tarafından düzenlenen Altın Vana & Altın Voltaj Doğalgaz ve Elektrik Piyasaları Başarı ödülleri törenine Vali Şerif Yılmaz, EPDK Başkanı Hasan Köktaş, Türkiye Enerji Zirvesi Onursal Konferans Başkanı ve UGETAM Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Ümit Doğay Arınç ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi. 

Altın Vana ve Altın Voltaj Ödülleri töreninde, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Hasan Köktaş, Rekabet Kurumu Başkanı Nurettin Kaldırımcı ve Özelleştirme İdaresi Başkan Vekili Ahmet Aksu'ya sektöre hizmetlerinde dolayı teşekkür plaketi sunuldu.

Ardından da Altın Voltaj Ödülleri; Enerjisa, Tüpraş, Çalık YEDAŞ AŞ, İsken Enerji ve 2M Enerji şinketlerine verildi. Altın Vana Ödülleri ise EWE Enerji, Shell Türkiye, Kayserigaz, Aygaz, Akpet Gaz, İGDAŞ, İpragaz, Bursagaz, Başkentgaz, İzmirgaz, UGETAM, Gedik Holding ve PGM Gözetim şirketlerinin oldu.

Altın Vana ve Altın Voltaj Ödülleri; verimli, yenilikçi ürünlerin yanı sıra şirketlerin sosyal sorumluluk alanında yaptıkları faaliyetler dikkate alınarak veriliyor.



OE(OE/AK)