Kaza Musa Şahin Bulvarı, Küçük Sanayi Sitesi Fıstık Anıtı kavşağında meydana geldi. Devlet Hastanesi'nden Bölge Trafik Şube Müdürlüğü yönüne giden 40 yaşındaki Ali Aydın'ın kullandığı 80 A 0035 plakalı zırhlı araç, iddiaya göre Güney Çevreyolu yönünden Musa Şahin Bulvarı'na kontrolsüz çıkan 27 yaşındaki Hasan Hüseyin Bodur yönetimindeki 51 KU 818 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışyla savrulan zırhlı araç yolun ortasında yan yatarken, otomobil ise refüje çarparak durabildi. Kazada, otomobil sürücüsü Hasan Hüseyin Bodur ve yanında oturan kardeşi 19 yaşındaki Muhammet Alaaddin Bodur ile zırhlı aracın sürücüsü polis memuru Ali Aydın yaralandı.

Kaza sonrası bölgeye çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar, ambulanslar ile Osmaniye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren de kaza yerine gelerek nöbetçi müdür ve amirden bilgi aldı. Yola savrulan silah, mermiler ve diğer malzemeler görevliler tarafından toplandı. Zırhlı aracın çekiciye alınması sırasında oto altında mermi şeridi ile birlikte kalan otomatik silah, kısa süreli tedirginliğe neden oldu. Olay yerine gelen trafik polisleri gerekli işlemleri yaptıktan sonra yol trafiğe açıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu, ayakta tedavilerinin ardından taburcu edildiği öğrenildi.



İE(OA/SS)