Oğlunu içinde bulunduğu bu durumdan kurtarmak için geçen ay, Bodrum Savcılığı, Muğla Valililiği, Aile ve Sosyal Politikalar Muğla İl Müdürlüğü ve Jandarmaya başvuran Mustafa Yılmaz, henüz bir sonuç alamadığını belirtti. Yaşadıkları gözyaşları içinde anlatan Yılmaz, "Oğlum doğduktan sonra nüfusuma kaydettirdim. Ancak annesi ile yaşamasının daha doğru olduğunu düşünüyordum. Onlara her türlü yardımı yapıyordum. Ancak Pınar, bir yıl önce bir meyhaneci ile tanışmasıyla oğlumun hayatı değişti. Kendisinden defalarca oğlumu meyhaneye götürmemesini, içki masalarında bulundurmamasını istedim, ancak başarılı olamadım" dedi.

Arkadaşlarını meyhaneye gönderip oğlunun içki masalarında ders çalışırken görüntülerini çektirttiğini belirten Yılmaz, "Görüntüleri ilgili kurumlara verdim ancak tüm müracaatlarıma rağmen bu kurumlardan gidip olayı araştıran olmadı. Oğlum okuldan meyhaneye, meyhaneden okula gidiyor. Müşterek çocuğumuza sorumluluğunu yerine getirmeyen onu yaşı ile uyumlu olmayan bir ortamda tutan, alkol ve uyuşturucu kullanan Pınar Özdemir'den ve ona uyuşturucu temin eden, çocuğuma kötü muamelede bulunan D.S.’den şikayetçi oldum. Oğlumun ruh ve psikolojik ve beden sağlığı bozulmuş durumda, konuştuğum zaman kendisini tanıyamıyorum. Devletin çocuğuma sahip çıkmasını bir an önce oradan alınıp bir yurda yerleştirilmesini istiyorum, bu nedenle eski hayat arkadaşımdan şikayetçi oldum" diye konuştu.

'KISKANÇLIK KRİZİNE GİRDİ İDDİASI'

Pınar Özdemir ise DHA muhabirine yaptığı açıklamada, oğlunun babası Yılmaz’ın iddialarının gerçeği yansıtmadığını ileri sürdü.

Yılmaz'ın kendisinin başkası ile evlenmesi nedeniyle kıskançlık krizine girdiğini ileri süren Özdemir, "Bana daha önce bu konuda şiddet uygulamıştı. Şikayetçi olmuştum. Bana yaklaşması yasaklanmıştı. Oğlum ile birlikte olduğumuz yer ise meyhane değil, eşimin balık restoranı. Bu sokaktaki tüm evlerin alt katları restoran üstü ev olarak kullanır. Bunu da herkes bilir. Oğlumun sık sık restoranda olduğu iddiası doğru değil. Bu konuda savcılığa ve jandarmaya ifade verdim. İsteyen kurum gelip istediği zaman kontrol edebilir. Mustafa benden intikam almak için böyle davranıyor. Görüntüleri de arkadaşlarını gönderip, oğluma 'Hediye ve para vereceğiz' diyerek, çekmişler. Oğlumu benden almaya kalkarlarsa, bu sokaktaki benzer durulmdaki en az 200 çocuğu da almak zorunda kalırlar. Böyle saçmalık olur mu?" dedi.

Savcılığın, konuyla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.



YA(İÖ/SS)