'En Başarılı Kadın Komedi” ödülünü aldı. Gecede sahneye çıkan Emel Sayın'ın Gupse Özay ile karşılıklı esprileri izleyenleri kahkahaya boğdu.

'Altın Aslan Meslek Ödülleri' töreni dün gece Çelik Palas Otel’de yapıldı. Gecenin açılışında konuşan Kükürtlü Lions Kulübü Başkanı Serpil Örnekal, 'Altın Aslan Meslek Başarı Ödülleri'ni Antalya'nın Altın Portakalı gibi Bursa'nın da markası haline getirmeyi hedeflediklerini söyledi. Sosyal sorumluluk projelerinde yer almayı ve Bursa'ya katkı sağlamayı kendilerine görev edindiklerini belirten Serpil Örnekal, gecede elde edilen gelirin Onko-Day Lions 'Hasta Konukevi ve Rehebilitasyon Merkezi'ne aktarılacağını söyledi. Örnekal, şöyle konuştu:

"Tedavi olmak amacıyla Bursa'ya gelen kanser hastalarını yangın merdivenlerinde, hastane bahçelerinde ve banklarda yatmaktan kurtarmanın huzurunu yaşıyoruz. 20 Mart’ta Lions Uluslararası Başkanı Dr. Wing-Kun Tam'ın da katılımıyla Özlüce'de temeli atılan Rehabilitasyon Merkezimizi Haziran 2012 ayı içerisinde açılışını gerçekleştirerek, Bursa'ya ve Türkiye'ye kazandıracağız." 

ÖDÜL ALANLAR

Sinpaş GYO Bursa Modern'in ana sponsorluğunda gerçekleştirilen gecede 'Altın Aslan Meslek Başarı Ödülü' almaya hak kazananlar şöyle:

* Fatma Durmaz: 'En Başarılı İş Kadını, * Celal Göçen: En Başarılı İş Adamı, * Pınar Engin: En Başarılı Genç İş Kadını, * Murat Coşkunkan: En 'Başarılı Genç İşadamı, * Emine Örnek: En Başarılı Eğitimci Ödülü, * Doğa Rutkay: En Başarılı Kadın Tiyatro Sanatçısı, * Yetkin Dikinciler: En Başarılı Erkek Tiyatro Sanatçısı Ödülü, * Arsen Gürzap ve Levent Özdilek: Tiyatro Onur ödülü, * Nazlı Tolga: En Başarılı Ana Haber Bülteni Sunucusu, * Saygın Soysal: En Başarılı Yardımcısı Oyuncu, * Gupse Özay: En Başarılı Kadın Komedi Ödülü, * Hakan Meriçliler: En Başarılı Erkek Komedi Ödülü, * Özge Özpirinççi: En Başarılı Kadın Drama Ödülü, * Barış Falay: En Başarılı Erkek Drama. 

Türk Sanat Müziği Sanatçısı Emel Sayın şarkılarıyla renklendirdiği geceye Kanal D’de yayınlanan ‘Yalan Dünya’ dizisinde ‘Nurhat’ rolünü başarıyla canlandıran Gupse Özay ile Emel Sayın’ın esprileri damgasını vurdu. Emel Sayın’ın dizideki nişanlısı Beyazıt Öztürk için "Sevgulunu sakın bırakma" demesi üzerine Gupse Özay, "Öyle bir niyetim yok. Sen merak etme Emel abla” karşılığını verdi.



RG(FK/İD)