Kobiler için dijitalleşme fırsatı

Almanya`nın Darmstadt şehrinde ''İş hayatı 4.0 – Dijitalleşen Kobiler'' bilişim ve medya fuarı, işletme yöneticileri ile bilişim uzmanlarını bir araya getirecek. 11 Şubat 2016 tarihinde dördüncü defa kapılarını Darmstadtium salonunda açacak olan IT&Media FUTUREcongress fuarına yaklaşık 120 firma, 32 alanında uzman konuk, ve 50 çözüm ortağı katılacak. Fuar'da Telekomünikasyon ve Sağlık sektörü alanlarında yapmış olduğu kendine özgü başarılı çalışmalar ile Almanya'da dikkatleri üzerine toplayan BEQO Dijital Medya Şirketi'nin sahibi Berkant Kaçar uzman konuk olarak yer alacak.

Önce müşterini tanı

Bilişim çağında bir işletmenin pazarlama faaliyetlerinin merkezinde müşteri isteklerinin çok önemli bir yere sahip olduğunu dile getiren BEQO Dijital Medya Şirketi'nin sahibi Berkant Kaçar fuar öncesi gazetemize yaptığı açıklamada, ''Personel ve iletişim yapısını müşterilere göre şekillendirmek her sektörde kaçınılmaz bir zorunluluk halini alıyor. Almanya'da hizmet veren AY YILDIZ ve Worldeye (Dünyagöz) firmaları ile birlikte almış olduğumuz dijitalleşme yolunda somut örnekleri vermek mümkün. Kısaca -önce müşterini tanı- cümlesi ile özetlenmesi mümkün olan dijital pazarlama sürecinde, müşterinin bulunması, tanınması ve hatta anlaşılması isteklerinin karşılanması kaçınılmaz bir gerçek.'' dedi. Bu görevin aşılmasında sosyal medyanın günümüzde mükemmel çözümler sunduğunu sözlerine ekleyen Kaçar, ''Sanal ortamın sunduğu bilgilerin yanı sıra, BigData Transfer işletmeleri pazarlama stratejilerini değiştirmeye zorluyor. Doğru kaynaktan yani firma içinden ve dışından alınan bilgilerin analizi sonucu pazarlama taktikleri geliştirmek ve pazarlama bütçesini müşteri tutma, yeni müşteri kazanma açısından verimli kullanmak mümkün oluyor'' şeklinde konuşarak fuara firma sahiplerini katılmaya davet ediyor.



Dijital dünyanın 4 mihenk taşı

Hessen eyaletinin kendi alanında en büyüğü olma özelliğini taşıyan fuarda, kobilerin dijital dünyalarında büyük öneme sahip olan online reklam/pazarlama, süreç ve komünikasyon, yeni iş dünyası ve bilişim güvenliği konuları fuara katılacak olan uzmanlar tarafından masaya yatırılacak. Fuar ziyaretçleri, katılımcı firma temsilcileri ile bilişim uzmanları birebir görüşme imkanı bulacak ve iş borsası, elektronik bilgi-işlem merkezi, sanallaşma, cloud işletim sistemi gibi birçok alanda katma değerin yolunu arayacak. AMC Media Network GmbH firması tarafından organize edilen fuar hakkında daha ayrıntılı bilgi 06151/95 75 770 numaralı telefondan ya da www.itandmedia.de internet sitesinden ulaşabilecek.