Spor Toto Süper Lig'de dün akşam Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup eden Samsunspor'da takımının 3 golünü kaydeden Theofanis Gekas için, "Fenerbahçe karşısında büyük zafer" ve "Gekas, Fener karşısında hat-trick yaptı" başlıkları atıldı.

TA NEA: "FENERBAHÇE KARŞISINDA BÜYÜK ZAFER"

Ta Nea gazetesi, Samsunspor'un, Gekas'ın golleriyle Fenerbahçe karşısında büyük bir zafer elde ettiğini belirterek, şu ifadelere yer verdi;

"Hat-trick yapan golcü futbolcu Gekas, Samsunspor'un, Fenerbahçe'ye karşı büyük bir zafer kazanmasını sağladı. Kümede kalmaya çalışan Samsunspor, bu galibiyetle şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'ye ağır bir yara verdi."

CONTRA: "GEKAS, FENER KARŞISINDA HAT-TRICK YAPTI"

Contra ise, Theofanis Gekas'a övgüler yağdırırken, "Gekas, harika bir oyuncu olduğunu hat-trick yaparak bir kez daha ispatladı. Bu galibiyetle Samsunspor sezonun en önemli zaferlerinden birini elde etti. Ayrıca Samsunspor bu 3 puan ile Süper Lig'de kalma umutlarını yükseltti" ifadelerini kullandı.

SENTRAGOAL: "YABANCI DAMAT"

Sentragoal adlı gazete de, "Yabancı Damat" başlığını kullandığı haberde, bir dönem Türk-Yunan ilişkilerini anlatan TV dizisini hatırlattı.

Haberde şu ifadelere yer verildi;

"Son yıllarda Yunan toplumu tarafından sevilen Türk dizileri, Yunan TV'lerinde uzun süre yer almıştı. O dizide Türklerin yaşam tarzları anlatılıyordu. Fenerbahçe karşısında hat-trick yapan Yunanlı golcü Gekas da, komşu ülkede sirtaki yaparak bizi temsil etti."


GH(UD/FG)