haber_image
Yıldırım'dan transfer operasyonu
Transfere bizzat el atan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yıldız futbolcu Younes Belhanda için bugün soluğu Fransa’da alacak.  

Galatasaray'ın Wesley Sneijder hamlesine kayıtsız kalmayıp, önceki gün akşam saatlerinde Younes Belhanda'yla görüşmelere başlandığını borsaya bildiren F.Bahçe'de başkan Aziz Yıldırım transfere resmen el attı.

Vatan Gazetesi'nde yer alan haberde, Montpellier Başkanı Louis Nicollin'in işi sürekli olarak yokuşa sürüp, "Oyuncumu F.Bahçe'ye satmayacağım. Avrupa'dan sadece Almanya ve İngiltere'ye futbolcu veririm" açıklamasından çok rahatsız olan Aziz Yıldırım'ın, bugün soluğu Fransa'da alacağı belirtildi.

Sarı-lacivertli kulübün idari menajeri Hasan Çetinkaya'yla birlikte Fransız ekibinin yetkilileriyle son kez masaya oturacak olan Yıldırım, bonservis bedelinin ödenmesi konusunda şüpheleri olan Louis Nicollin'e "Ödeme planının teminatı benim" mesajını verecek.

22 yaşındaki 10 numarayla her konuda anlaşan, ancak kulübüyle bir türlü ortak paydada buluşamayan F.Bahçe'de bu krizin bugünkü görüşmeler sonucunda tamamen ortadan kalkması bekleniyor.

10 milyon euroda direten Montpellier'e son olarak "Bu transfer için en fazla 9 milyon Euro'ya çıkarız" yanıtını veren sarı-lacivertlilerin 9 milyona işi bitirmesine kesin gözüyle bakılıyor.

ÖZEL UÇAKLA GELECEK

Bugün yaşanacak gelişmeler sonrasında transfer için Moussa Sow'unkine benzer bir yol haritası izleneceği öğrenildi.

Senegalli golcüyü Afrika Uluslar Kupası'ndayken renklerine katan ve özel uçakla İstanbul'a getiren sarı-lacivertliler, Belhanda'ya da aynı yönetimi uygulayacak.

Fas Milli Takımı'yla bugün maça çıkacak olan yetenekli oyuncunun Faslı idarecilerden 2 izin alıp yarın Türkiye'ye ayak basması bekleniyor.Daha sonra sağlık kontrolünden geçecek olan Belhanda, kendisini sarı-lacivertli renklere bağlayacak resmi sözleşmeye imza atacak.