Trabzon Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun hedefinde yine F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım vardı. Geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında “Hacıomanoğlu, Otyakmaz’la Kulüpler Birliği toplantısında ne konuşğunu açıklasın, yoksa ben açıklayacağım” diyen Yıldırım’a cevap veren Hacıosmanoğlu, Kanaltürk’teki programda şu ifadeleri kullandı: “UEFA kararları sonrası F.Bahçe camiası ve cefakâr taraftarları adına üzüldüm. Ama basın toplantısına baktığımda da acımaya başladım Aziz Yıldırım’a. Bir insan kendini bu kadar acınacak duruma düşürmez.


Toplantıda Otyakmaz bana “Sadri başkana ‘Kulağımıza Trabzon ’dan oyuncularımıza para gönderileceğiyle ilgili dedikodular geldi’ dedim. O da ‘Haberim yok’ karşılığını verdi” dedi. Yıldırım bunu mu merak ediyor? Otyakmaz benim dostum. Gider ayak aramıza nifak tohumları sokmaya çalışıyor.”

İLK MAÇ BUGÜN

Bordo-mavililer, Davraz kampındaki ilk hazırlık maçını bugün yapacak. Trabzon Sirene Davraz Otel’in A sahasında saat 17.00’da Ukrayna’nın Metalurg Zaporizhzhia takımı ile karşılaşacak.