Gazetelerden İlkhaber, "Fırtına panzehiri Başkent’te buldu", Kuzey Ekspres, "Oh be dünya varmış", Taka, "Aklın yolu zafer dolu", Karadeniz, "Fırtına gerçek yüzünü gösterdi, Gençler’i yerle bir etti", Günebakış ise, "Trabzon patladı! Oh be dünya varmış!" başlıklarıyla galibiyeti okuyucularına duyurdu.

2 MAÇTA 8 GOL

Trabzonspor, Gençlerbirliği'ni 4-0 mağlup ederek bu sezonki en farklı galibiyetine imza attı. En son 4 gollü galibiyeti 2012 Şubat'ında normal süresi 4–1 biten ancak hükmen 4– 0 Trabzonspor adına tescil edilen maçta Gaziantepspor'a karşı alan bordo mavililer, ligde 90 dakika içinde 4 farklı son galibiyetini ise 29 Ocak 2012’de yine Ankara’da Ankaragücü karşısında 4-0’lık skorla elde etti. Trabzonspor, kupada perşembe günü Şanlıurfaspor’u 4-0 mağlup ederken, son iki maçta 8 golü rakip filelere yollamış oldu.

OLCAN'A ÖVGÜ: FRİKİK ONUN İŞİ!

Gençlerbirliği maçında harika bir frikik golüne imza atan Olcan Adın, Trabzonspor internet sitesinde, "Frikik onun işi" başlıklı bir haberle yer aldı. Olcan’ın bu sezon ikinci frikik golünü attığı anımsatılan haberde şu ifadeler kullanıldı:

"Spor Toto Süper Lig’in 14. haftası geride kalırken başarılı futbolcumuz Olcan Adın attığı güzel frikik golüyle Adrian’ı yakaladı. Bu sezon ikinci kez frikikten fileleri havalandıran Olcan, gol sayısını 3’e yükselterek Adrian’la birlikte takımımızın en golcü futbolcusu olmayı başardı. Kasımpaşa’yla Gençlerbirliği karşısında 1’er kez frikikten gol atan Olcan, geçen sezon Gaziantepspor ve Trabzonspor formaları altında 9 kez fileleri havalandırmış, bu sayıların 3’ünü de duran toptan kaydetmişti. Geçen sezonun ilk yarısında Gaziantepspor forması giyen oyuncumuz, 2'inci haftada Fenerbahçe, 11'inci haftada da oynanan Manisaspor maçlarında 1’er frikik golü atmıştı. Olcan Adın Trabzonspor formasıyla Süper Final 6.haftasında bu kez Beşiktaş’a frikikten gol atmıştı. Olcan, Süper Lig’de kaydettiği son 4 golünün 3’ünü frikikten rakip ağlara yolladı."

KAYSERİSPOR HAZIRLIKLARI YARIN BAŞLIYOR

Gençlerbirliği maçının ardından bugünü izinli olarak geçiren Trabzonspor, Kayserispor maçı hazırlıklarına yarın saat 11.00’de yapacağı çalışmayla başlayacak. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ndeki antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık olacak.


ÖA(TM/AÖ) FOTOĞRAF