Yeni stoper Topal!

Yüksek maliyetler nedeniyle ara transferde takviye girişimlerini şimdilik askıya alınması sonrasında Aykut Kocaman da takımda önemli değişikliklere gitmeyi planlıyor...

Tecrübeli çalıştırıcı özellikle Yobo'nun yokluğun da stoperde yaşayacağı sıkıntının çözüm yolarını Antalya'da bulmaya çalıştı. Buna göre Kocaman, ön liberodaki yıldızı Mehmet Topal'ı stopere çekmeti hedefliyor. Bunun çalışmalarını da idmanlarda yapan zaman zaman Topal ile Egemen'i yan yana oynattığı öğrenildi.

İKİNCİ FORVET DIRK KUYT

Habertürk'de yer alan habere göre; Teknik direktör Aykut Kocaman'ın bir diğer değişikliği de ileri uçta olacak. Hatırlanacağı gibi ara transferin başladığı ilk günlerde yönetim, Sow'un ileri uçta yalnız kalmasından dolayı forvete de takviye yapılacağını açıklamıştı. Ancak mali nedenler ve önümüzdeki sezonlarda yabancı sayısının azalacak olması gerekçesiyle bu konuda da frene basıldı.

Durum böyle olunca Kocaman, Kuyt'a ikinci forvet görevini tamamen verme kararı aldı.

MHMET TOPUZ'A DAHA ÇOK ŞANS

Kocaman'ın bir diğer önemli girişimi de Mehmet Topuz konusunda olacak. Sık sık göreüşen deneyimli hoca "Sana sağ kanatta sürekli şans vereceğim. Kendini göstermeni istiyorum" dediği öğrenildi.