Bursaspor'un dün akşam transfer görüşmeleri için Bursa'ya getirdiği İbrahima Yattara ile ilgili bugün pürüz çıktı. Türk statüsünde oynayıp oynayamayacağı konusunda yaşanan sıkıntı sürerken, tecrübeli futbolcu da tüm gün otelde gelişmeleri bekledi. Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat akşam saatlerinde otele gidip transfer çıkmazını çözüme kavuşturunca futbolcu ile 3 yıllık anlaşma sağlandı. 

OCAK AYINA KADAR YABANCI STATÜSÜNDE OYNAYACAK

Bursaspor'da Yattara'nın Türk statüsünde henüz oynayıp oynayamayacağı konusunda açıklık getirildi. Gineli futbolcunun Ocak ayına kadar yabancı statüsünde ocak ayından sonra ise Türk statüsünde oynayabileceği belirtildi.

FUTBOL ŞUBE SORUMLUSU ERKAN KAMAT: "3 YILLIK ANLAŞTIK"

Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat görüşme sonrası soruları yanıtladı. Kamat, "Yattara ile 3 yıllık anlaşma sağladık. Kendisi Ocak ayına kadar yabancı, ocak ayından sonra Türk statüsünde oynayabilecek. Kendisinin uzun yıllar boyunca Bursaspor'a hizmet edeceğini düşünüyorum. Hayırlı olsun" dedi.

Yattara da transferinin sonuçlanmasından dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Tecrübeli futbolcunun yarın sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor.



MKM (EK/RT)