Werder Bremen'de kendisini daha iyi günlerin beklediğini, takıma yavaş yavaş uyum sağladığını belirten milli futbolcu, "Weder Bremen'e bu sezon geldim. Bu nedenle uyum sorunu yaşadım. Haftalar ilerledikçe daha iyi olacağıma inanıyorum. Son bir kaç haftadır iyi oynadığımı düşünüyorum. Son oynadığımız ve 2-2 biten SC Freiburg maçında bir gol pası verdim. O maçı kazanamadığımız için üzgünüm" dedi.

Werder Bremen ile 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunduğunu hatırlatan Mehmet Ekici, "Werder Bremen'de mutluyum ve dört yıl kadar daha buradayım. Werder Bremen'de kalıcı ve başarılı bir isim olarak kalmak istiyorum. Benden beklentinin farkındayım. Bu nedenle daha iyi olmalıyım" diye konuştu.

A Milli Takım'la ilgili görüşlerini de aktaran Ekici, "Milli takımın başına yeni gelen Abdullah Avcı hocamızla arada sırada telefonla görüşüyoruz. Hocamız bizleri telefonla arayıp gelişmeler hakkında bilgi alıyor. İnşallah milli takım olarak iyi yerlere geliriz. Ben başarılı olacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Bremen kentinde çok sayıda Türk'ün yaşadığını, Türk futbol severlerden destek beklediğini anlatan genç futbolcu, "Sahada bir Türk Bayrağı görünce heyecanlanıyorum. Kendime olan güvenim daha da artıyor. Beni her zaman destekleyen Alman ve Türk taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Werder Bremen maçlarına daha çok Türk seyirci bekliyorum" diyerek destek beklediğini vurguladı.


MU(UD/FG)