29 Temmuz günü Türkiye saati ile 05.00'de Karadeniz Fırtınası Selçuk Aydın ABD'li Robert Guerrero ile Amerika'nun California eyaletinde, San Jose Arena'da ringe çıkacak.

SELÇUK AYDIN: "SENİN ÇENENİ KIRACAĞIM"

Selçuk Aydın ve Robert Guerrero, müsabakanın yapılacağı HP Pavilion San Jose Arena'da ekipleri ile birlikte basın önünde yüz yüze geldiler. Basın toplantısında konuşan Trabzonlu boksör Aydın, ringte konuşmak istediğini belirtirken, kemeri Türkiye'ye götürmek için geldiğini söyledi. 20 yıldır ringlerde mücadele verdiğini ve kazanmak için ne yapması gerektiğini bildiğini belirten Aydın, Guerrero'nun çenesini kıracağını söyledi. Aydın, ringte neler yapabileceğini boksseverlere göstereceğini ve sabırsızlandığını dile getirdi. İyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini ifade eden Selçuk Aydın, kapasitesini bildiğini, bunu herkese de göstereceğini anlattı.

EŞİM KANSERİ YENDİ BENİM DE GALİP GELMEM LAZIM!

Meksika asıllı ABD'li boksör Robert Guerrero ise iyi bir kamp dönemi geçirdiğini ve müsabakaya hazır olduğunu belirtti. Eşi Casey'in lösemi hastalığını uzun bir mücadelenin ardından yendiğini bundan sonra kendisini tam anlamıyla boksa verebileceğini söyledi. Selçuk'a kendisine meydan okuduğu için teşekkür eden Guerrero, " O benim çenemi kıracağını söyledi. Buda beni ayrıca motive etti" dedi.

Bu müsabakanın kariyeri açısından çok önemli olduğunu belirten Guerrero cumartesi gecesine yüzde yüz motive olduğunu belirtti.

USTA ANTRENÖRLER DE İDDİALI

Selçuk Aydın'ın antrenörü Conny Mittermeier ise, "San Jose'de iyi bir kamp dönemi geçirdik. Selçuk iyi durumda. Zorlu bir rakibimiz var, ancak Selçuk kazanmak için burada. Zorlu bir maç olacak, ama biz kazanacağız" dedi.

Guerrero'nun babası Ruben Guerrero da, "Lake Tahoe'te iyi bir kamp yaptık. Bunu ringte göreceksiniz. Robert yeni kemerler kazanmak için burada" diye konuştu.



DHA (RT)