VEDA YEMEĞİNE GİTMEM

“Katılmam hiç doğru olmaz. Alex yaşanan tüm süreci benden biliyor. Heykel açılışına gittim ve onun yanında oldum ancak sonrasında tatsız olaylar yaşandı. Şimdi bu ortamda orada olamam.”

F.BAHÇE’Yİ karıştıran Aykut Kocaman-Alex de Souza sürtüşmesinin ardından Sambacı apar topar takımdan ayrılırken arkadaşları ise veda için yemek organizasyonu yapacaklarını duyurdu.

8 yıllık kariyerinin ardından F.Bahçe macerasına başkan Aziz Yıldırım’la yaptığı konuşmanın ardından nokta koyan Brezilyalı için düzenlenecek veda yemeğine kimlerin katılacağı tartışılırken Aykut Kocaman, yakın çevresine bu yemeğe katılma taraftarı olmadığını söyledi.

SEZON başından bu yana sürekli gerilim yaşadığı Alex için yapılan heykelin açılışına katılan ve oyuncusunun yanında yer alan Kocaman’ın yemeğe katılmama nedeni ise yıldız oyuncunun kendi internet sitesinde yaptığı açıklamalar.

BİRLİK?MESAJI...
Kocaman’ın kendisine, “Sen olduğun sürece takımı idare edemem” sözlerini sarfettiğini açıklayıp camiayı karıştıran Brezilyalı için deneyimli teknik adam, “Böyle bir organizasyona katılmam doğru olmaz. Alex yaşanan tüm süreci benden biliyor. Heykel açılışına gittim ve onun yanında oldum ancak sonrasında tatsız olaylar yaşandı. Şimdi bu ortamda orada olmam doğru olmaz.
Allah herkesin yolunu açık etsin” ifadelerini kullanarak yemeğe neden katılmayacağını özetledi.
BAŞTA Volkan Demirel olmak üzere sarı-lacivertli oyuncular ise eski kaptan Alex için düzenlenecek yemekte tam kadro olarak yer almasını planlıyor.
tepkiler üzerine yeni kaptan Demirel, “Kaptanımıza en güzel şekilde veda edeceğiz” diyerek takım içinden gelen tepkileri bastırırken tüm oyuncular da 8 yıl F.Bahçe’ye üst düzeyde hizmet eden Brezilyalı’ya yapılacak veda yemeğinde birlik mesajı verip kötü günlere son noktayı saha dışında da koymayı planlıyor.

DERBİ?MESAİSİ?BAŞLADI

Avrupa Ligi’nde M.Gladbach’ı 4-2 mağlup eden F.Bahçe, pazar günü Beşiktaş ile ligde oynayacağı derbi maçın hazırlıklarına başladı. Takımın dünkü idmanında kaleciler ayrı çalıştı.