Regülatör Restoran'da düzenlenen yönetim kurulu toplantısının ardından yemekli basın toplantısı düzenleyen Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal süper Ligde hedeflerin ilk 4'e girmek ve kupada UEFA'ya katılmak olduğunu söyledi.

Başkan Ünal, Türkiye Kupasında Bank Asya 1'inci Lig takımlarından Kasımpaşa'yı yenmeleri halinde çeyrek finale kalacaklarını ifade ederek şöyle konuştu:

"Kasımpaşa'dan sonra 3 maçı üst üste kazanırsak Türkiye Kupası'nı elde etmiş olacağız. Biz bileğimizin hakkıyla hem Türkiye Kupasını alıp hem de ilk 4'e girmek istiyoruz. Avrupa kupaları maçlarına katılmak inşallah bize nasip olur. Takımımızın, kadromuzun gücü buna yeter. Futbolcularımıza güveniyoruz. Bizim takımımız Süper Lig'in iyi ekiplerinden. İstediklerinde başaramayacakları iş yok."

ENDİŞE DUYMASINLAR

Bu hafta kendi sahalarında Bursaspor ile oynayacaklarını ifade eden Halil Ünal, herkesi birlik ve beraberliğe davet etti. Ünal şunları kaydetti:

"Bursa'dan sonra 4 maç var. Meseleye maç maç bakacağız. Bursa maçında Eskişehirspor'un büyük camiasını birlik ve beraberliğe davet ediyoruz. Takıma sonuna kadar destek olma durumundayız. Kalan maçların her biri final havasında maçlar. Umuyorum ki ilk 4'te yer almak Eskişehirspor takımına, bu kadroya nasip olur. Şundan kimsenin endişesi olmasın. Eskişehirspor Avrupa'da, Avrupa kupalarında tarihimizde, geçmişimizde olduğu gibi ülkemizi, Türkiye'yi en iyi şekilde temsil eder. Türk futbol severler bundan en ufak endişe duymasın."

BİLET FİYATLARINI AÇIKLADI

Kulüp Başkanı Halil Ünal bu hafta kendi sahalarında oynayacakları Bursaspor maçında açık tribün biletlerinin 10 TL, Kapalı tribünün 50 liradan, VİP tribün biletlerinin ise 100 liradan satışa çıkarıldığını açıkladı. Ünal, Türkiye Kupası'nda karşılaşacakları Kasımpaşa maçında ise açık tribün biletlerinin 5, kapalı tribünün 20, VİP tribün biletlerinin ise 50 liradan satılacağını bildirdi.


EK(EK/Aİ)AFLI