Ünal Aysal'dan Fatih Terim'e mesaj

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Schalke 04 maçı öncesi teknik direktör Fatih Terim'e mesaj yolladı

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Schalke 04 maçı öncesi İmparator’a mesaj yolladı.

Terim ile görüşen Aysal, “Drogba ve Sneijder’i Şampiyonlar Ligi için transfer ettik. Turu rövanşa bırakmayalım. Arena’da rahat kazanalım” dedi; 20’şer bin dolar prim sözü verdi.

Lig liderliği ve Avrupa’da son 16, Galatasaray Başkanı’nı kesmedi ve Ünal Aysal, Schalke 04’ü gözüne kestirdi. Aysal, Bundesliga’da son 11 maçının 1’ini kazanan ve sakatlıklarla boğuşan Alman temsilcisi karşısında sürpriz istemiyor ve Fatih’in Aslanları’ndan Arena’da farklı bir galibiyet bekliyor.

"İlk maçta işi bitirelim"

2-1 kazanılan Akhisar Bld maçının ardından Fatih Terim ile bir araya gelen sarı-kırmızılı başkan, “Sneijder ve Drogba’yı sadece lig şampiyonluğu için transfer etmedik. Bu kadronun Şampiyonlar Ligi’nde daha yürümesi lazım. İlk maçta işi bitirecek skoru elde etmeliyiz. Farklı kazanmalı ve Almanya’daki rövanşa rahat gitmeliyiz” mesajını iletti.

Prim 20 bin Dolar

TT Arena’daki ilk maçta galibiyetten emin olan Ünal Aysal’ın Fatih Terim ve öğrencilerine sürprizi de var. Başkan, Devler Arenası’nda çeyrek finale adını yazdırmaları halinde futbolculara 20’şer bin dolar tur primi sözü verdi. Aysal’ın bu hareketi, Florya’da bayram havası estirdi.