Opel'le imzalanan sponsorluk anlaşmasında G.Saray Başkanı Ünal Aysal yine açıklamalarıyla spor gündemine damgasını vurdu. Daha önce, 'G.Saray seksi kulüp', 'Bir çilek alacağız' gibi spor literatürüne farklı bir söylem getiren Aysal bu kez de, bir Fransız atasözüyle açılımlarını sürdürdü.

ALACAĞIZ
ŞAMPİYONLAR Ligi'nde daha önce 'Gruptan çıkmak başarı olur' şeklinde bir hedef belirlediği hatırlatılan Aysal'a, bundan sonraki hedefin ne olduğu soruldu. Buna bir Fransız atasözüyle cevap veren Başkan, 'Yemek yedikçe iştah açılır. Önce hedefimiz gruptan çıkmaktı ama önümüzdeki hedefleri de teker teker karşılamak durumundayız. Bununla ilgili gerekli tedbirleri alacağız. Ekibimize ve teknik heyetimize güveniyoruz. Gördüğümüz kadarıyla oyuncularımızın kapasitesi bir tur daha atlamaya müsait. İnşallah hep beraber bunu izleyeceğiz' dedi.

KISMETTE NE VARSA
BAŞKAN Aysal'a daha önce grup maçlarında çok şanslı bir kura çektikleri, bu kez beklentilerinin ne olduğu da soruldu. Topu yanındaki Lutfi Arıboğan'a atan Aysal şunları söyledi: 'Kısmette ne varsa o çıkar. Kurayı sayın Lütfi Bey çekecek. Ona sormak lazım. Benim gönlüme İspanyol takımlarıyla Alman takımları daha sempatik geliyor. '

Transfer yapacağız
Başkan Ünal Aysal ara transfer döneminde, nasıl bir politika izleyecekleri konusuna da açıklık getirdi. Bu konuda merak edilen sorulara cevap veren Aysal, 'Şu anda transfer belirsiz. Oyuncu kadromuzun takviyeye girmesi konusunda genel bir konsensüs var. Trabzon maçından sonra bunu gözden geçireceğiz. Beklentiler olan ve izlediğimiz oyuncular var. 1 veya 2 oyuncu üzerinde çalışacağız' ifadesini kullandı.

Wir leben Opel
G.Saray dün de Opel'le 2+1 yıllık mukavele imzaladı. Toplantıya Başkan Ünal Aysal ve G.Saray CEO'su Lutfi Arıboğan'ın yanı sıra Opel Türkiye Genel Müdürü Özcan Keklik katıldı. G.Saray her yıl 1.6 milyon euro kazanacak, ayrıca sporcu ve teknik ekibe araba tahsis edilecek.
BAŞKAN Ünal Aysal anlaşma sırasında şu konuşmayı yaptı: 'G.Saray'ın spor alanındaki başarıları malum. Güçlerimizi birleştirip büyük bir başarıya imza atacağımıza inanıyoruz. Hayırlı olsun. Opel'in sloganı. Otomobilleri seviyoruz. Wir Leben Opel. İnşallah iyi bir başlangıç olur' dedi.
1 KALEME 1 ARABA
BAŞKAN ayrıca Keklik'e kalem verirken, 'Sayın Keklik'e bir Opel araba karşılığı, G.Saray kalemi hediye ediyorum' diye şakalaştı.

Başım gözüm üstüne
Lutfi Arıboğan da Monaco'da iyi bir kura çektiklerini hatırlatarak Şampiyonlar Ligi'nde kolay rakip olmadığını vurguladı. Arıboğan, 'Şimdi daha zor bir döneme geldik. Bunların içinde de ben herhangi bir ülke ayrımı yapmıyorum. Bizim eleyeceğimiz hangi takım olursa başımızın üstünde yeri var. Bizim de çok güçlü bir takımımız ve teknik kadromuz var. Türkiye'nin gurur duyacağı sonuçlar alacağız' ifadesini kullandı. (...)

AKŞAM- ŞAFAK KAYARLAR