DANY İÇİN 2 MİLYON EURO

UEFA’dan ceza alan Gaziantepspor’un Kamerunlu stoperi Dany’i almak için uzun süredir büyük çaba sarfeden Trabzonspor, karar sonrada yeniden umutlandı. Asbaşkan Nevzat Şakar, Kamerunlu Dany için Sapara’nın yanı sıra para da isteyen Gaziantepspor’la yaptığı görüşmede Sapara’nın bonservisinin verilmesinin mümkün olmadığını söyledi. 

Sapara’yı başta Alper Potuk olmak üzere yapılması muhtemel diğer yurt içi transferlerde takas futbolcusu olarak kullanmayı amaçlayan bordo mavililer, Gaziantepspor’a son olarak 2 milyon euro teklif etti. Gaziantepspor’un bu teklif için süre istediği bildirildi.

öğrenildi.

ALPER GÜÇLEŞTİ

Öte yandan Alper Potuk için Eskişehirspor’a son olarak 2 milyon euro ve Sapara’nın bonservisini teklif eden Trabzonspor, "5 milyon eurodan aşağıya inmeyiz" cevabını aldı. Trabzonspor, UEFA'nın Gaziantepspor’un verdiği cezanın ardından Eskişehirspor'un Avrupa kupalarına katılma ihtimali belirince bu transferden umudunu iyice kesmeye başladı. Avrupa’da en azından gruplara kalarak kulübe önemli bir ekonomik kaynak sağlamak isteyen Eskişehirspor’un, kadroyu güçlü tutmak için Alper’i Trabzonspor’un önerdiği şartlarda bırakmaya yanaşmadığı öğrenildi.

SADRİ ŞENER’DEN BARO’YA TEŞEKKÜR YAZISI

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, şike sürnesince baro ve bağlı avukatların yaptıkları çalışmalar nedeniyle Trabzon Baro Başkanı Mehmet Şentürk’e teşekkür etti. Mehmet Şentürk’e bir teşekkür yazısı gönderen Şener, şu ifadeleri kullandı:

"Türk Futbolu’nu günlerdir meşgul eden şike soruşturması ve buna bağlı olarak devam eden mahkeme sürecinde baronuzun kulübümüze yönelik olarak göstermiş olduğu hassasiyet tarafımızdan büyük bir memnuniyetle karşılanmaktadır. Özellikle müdahil olarak yer aldığımız son duruşmada, savunma görevimizi üstlenen değerli avukatlarınızın, dik duruşları, görevlerini layıkıyla yerine getirme anlayışları ve kritik konularda yapmış oldukları müdahaleler takdire şayan bir görev bilinci anlamında ön plana çıkmıştır. Bu vesileyle şahsınızda baronuzun tüm mensuplarına teşekkür eder, saygın duruşunuzun kentimizdeki diğer kurum ve kuruluşlara da örnek olmasını dileriz."

MUTLU YILLAR ŞENOL GÜNEŞ

Trabzonspor, kulübün resmi internet sitesinden yayınladığı mesajla teknik direktörü Şenol Güneş’in doğum gününü kutladı. İnternet sitesinde yayınlanan mesajda, "01.06.1952 tarihinde doğan teknik direktörümüz Şenol Güneş'in doğum gününü kutluyor, sağlık, başarı, mutluluk dolu uzun ömürler diliyoruz" denildi.


ÖA(TM/AÖ)