Gloria Golf Resort Otel'de 9 Haziran'a kadar sürecek kursta cumartesi akşamının dersi Portekiz-Türkiye maçıydı. Karşılaşmayı hep birlikte izleyen antrenörler tezlerini Ömer Kaner'e teslim ettiler. Antrenör ve teknik adamlar aşağıdaki konuları paylaşarak tespitlerini kağıda döktüler:

"Defans-orta saha arasındaki bloklar nasıl işledi? Savunmadan çıkışların nasıl yapılması gerekiyor, hatalar ve doğrular neler? Kalecinin topu oyuna iyi sokmasının sırları ve önemi. 3'üncü bölgede fazla top tutma çalışmaları. Takım savunması anlayışı. Taktik uyum ve disiplin."

Öte yandan pratik ve teorik derslerden oluşan kursta Ömer Kaner, Muammer Birdal, Tuna Güneysu, Niyazi Eniseler, Warner Mickler, Ümit Kesim, Burçin Keskin ve Neşe Toktaş eğitmen olarak görev alıyor. UEFA gözlemcisi Erich Rutemoeller'in de hazır bulunduğu UEFA Pro Lisans Kursu'na Bülent Korkmaz, Bülent Uygun, Cihat Arslan, Ergün Penbe, Faruk Korkmaz, Hakan Kutlu, Levent Şahin, Mehmet Altıparmak, Mehmet Özdilek, Mutlu Topçu, Osman Özköylü, Rahim Zafer, Soner Tolungüç, Tayfur Havutçu, Ümit Özat ve Zafer Turan kursiyer olarak katılıyor.


NKK(SU/AÖ) FOTOĞRAF