Bursaspor'un, UEFA Avrupa Ligi'nde maçlarını oynayacağı Bursa Atatürk Stadı'na incelemelerde bulunmak için gelen UEFA denetiçisi Tero Auvinen ve TFF denetçisi Soysal Oğuz'a, Bursaspor Genel Sekreteri İlhan Uslu ve Stadyum Müdürü Varol Çorapçıgil eşlik etti.

Stadyumda incelemelere başlamadan önce UEFA ve TFF denetçileri toplantı salonunda kısa bir görüşme gerçekleştirdi. Toplantının ardından stadyumda ve stadyum yanında bulunan Kültürpark'ta incelemelerde bulundu.

UEFA tarafından Atatürk Stadyumu'nu incelemeye gelen Tero Auvinen, ''Bursaspor, Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarını bu stadyumda oynadı. Biz rutin değerlendirmeler, kontroller için buraya geldik. Stadyum içi ve dışında yapacağımız gözlemler sonucunda raporumuzu UEFA''ya ileteceğiz'' dedi.

UEFA heyetine eşlik eden Bursaspor Genel Sekreteri İlhan Uslu yaptığı açıklamada, ''Biz Bursaspor olarak UEFA Avrupa Ligi için hazırız. Zaten stadyumumuz UEFA standartlarına getirilmişti. UEFA'nın stadyum ile ilgili göndermiş olduğu teşekkür yazısıda stadyumumuzda bulunuyor. Eksiklerimiz olursa da onları kısa sürede halletmeye çalışacağız'' diye konuştu.

UEFA ve TFF yetkilileri Bursa Atatürk Stadı incelemelerinin ardından Eskişehir'e geçeceği ve burada incelemede bulunacağı öğrenildi.