Örnek oldu

Türkiye'de yaşayan ve geçirdiği felç nedeniyle acil ameliyat olması gereken Elif Özgür'e Almanya’nın Offenbach kentinde 1987 yılında kurulmuş olan Türkspor Offenbach Futbol Takımı maddi yardımda bulundu. Gecen hafta Pazar günü ev sahibi olarak çıktıkları maçın tüm gelirini Elif Özgür'e bağışlayan Türkspor Offenbach, anlamlı yardımı ile Almanyadaki birçok futbol takımına da örnek oldu.

Yeni yönetim

Bu sene kulübün başkanlığına seçilen Mehmet Çavuşoğlu, geçen sezon kulübün maddi sıkıntılar nedeniyle kapanma noktasına geldiğini hatırlatarak, "Maalesef elini taşın altına koyacak kimse cıkmamıştı. Biz de kulübümüz kapanmasın diye, 6 genç arkadaş ile yönetim kurulunu devraldık. Şimdi maddi durumumuzu düzeltip, gençlerimizi ve futbola gönül vermiş herkesi bir çatının altında toplamak istiyoruz" dedi.

Ameliyat parası

Yardım kampanyası hakkında da açıklamalarda bulunan Başkan Çavuşoğlu, "Bir oyuncumuzun Türkiye'de yaşayan akrabasının felç geçirdiğini ögrendik. Ameliyat olması lazımmış ama devletden istediği maddi desteği bulamıyordu, özel hastanede ameliyat olacağı icin 50 bin Euro’ya yakın bir ameliyat maliyeti vardı, oyuncumuz bizlere paranın büyük bir kısmını toparladıklarını söyledi. Bizde yönetim kurulu olarak elimizi taşın altına koyup Elif teyzemizin ameliyatı için bağış haftası başlattık" dedi.

Elif teyze için

"Bütün hafta Paypal ve banka havalesi olmak üzere güzel bir miktar topladık ama biraz daha açık vardı" diyen Başkan Çavuşoğlu sözlerine şöyle devam etti, "Aynı hafta ev sahibi olarak maçımız vardı, biz de bu maçın tüm gelirini bağışlama kararı aldık, yani hem yiyecek-içecek satışından, hem maç bilet satışından kazandığımız tüm geliri Elif teyzemize bagışladık"