ŞOK GELİŞME

Trabzonspor, Burak Yılmaz’ın ayrılmasının ardından forvetteki boşluğu yıldız bir oyuncuyla doldurmak istedi, Başkan Sadri Şener geçen hafta bizzat Danimarka’ya gitti. Başkan Sadri Şener'in temaslarda bulunduğu FC Copenhagen’in Senegalli forveti Dame N’Doye transferinde anlaşma sağlandığı bildirildi, ancak daha sonra şok bir gelişme yaşandı.

Trabzonspor’un 6.1 milyon euro bonservis bedeli önerdiği FC Copenhagen Kulübü'ne iddiaya göre Lokomotif Moskova 7.5 milyon euro teklif etti. Bu gelişme üzerine bordo  mavililerin bonservis fiyatını yükseltmek istediği, ancak teknik direktör Şenol Güneş’in, "Zaten 6 milyon euro da yüksek bir bonservis. Daha fazla yükseltmeyin" görüşünü öne sürerek girişime karşı çıktığı belirtildi.

Senegal Olimpik Milli Takımı ile Londra Olimpiyatları’nda mücadele edecek olan N’Doye’nin, takıma katılmasının da en iyi ihtimalle 3 Ağustos’u bulacak olması nedeniyle de tecrübeli teknik adamın transfere soğuk baktığı öğrenildi.

UEFA HEYETİ GELİYOR

Trabzonspor yarın UEFA heyetini ağırlayacak. Heyet, UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele edecek olan bordo mavililerin maçlarını oynadığı Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda incelemelerde bulunacak. Önceki yıllarda UEFA heyetinden tam not alan stat, bu sezon öncesi tadilata girmiş ve koltuk kapasitesi artırılmıştı.

BAMBA VE ZOKORO’YA MİLLİ DAVET

Trabzonspor’un Fildişi Sahili'nden 2 oyuncusu Didier Zokora ve Sol Bamba’ya ülkelerinin milli takımından davet geldi. Her 2 futbolcu da Fildişi Sahili’nin 15 Ağustos’ta Rusya ile Moskova’da oynayacağı hazırlık maçının aday kadrosuna davet edildi.


ÖA(TM/AÖ)