PLAKET VERİLECEK

Beşiktaş'a karşı attığı golle hem bordo mavili forma altındaki ilk golünü hem de ligde kulüp tarihinin 1967'inci golünü atan Sapara, böylece kulüp tarihine geçti. Trabzonpor'un sponsorlarından Türk Telekom'un kulübün kuruluş tarihi 1967 olduğu ligde 1967'inci golü atana vereceği plaketi, pazar günü oynanacak Bursaspor maçında alacak olan Sapara, Beşiktaş karşısında ilk yarı oldukça iyi bir futbol sergilediklerini anlatırken şöyle konuştu:

"BEŞİKTAŞ'A OYUNA DÖNME ŞANSI VERDİK"

"Bu bölümde oynamamız gerektiği gibi oynadık. Topa fazlasıyla sahip olduk. Sakin kaldık ve yapmamız gereken her şeyi yaptık. İkinci yarıda kendi hatalarımızdan rakibe oyuna dönme şansı verdik ve onlar da beraberliği yakaladılar. Attıkları golün haricinde 2-3 çok büyük şans yakaladılar ama kullanamadılar. Bu tarafıyla memnun değiliz. Bizim açımızdan kaybedilmiş 2 puan var."

BİR TARAFTAR SAPARA'YLA TANIŞACAK

Öte yandan Trabzonspor'un twitter hesabı üzerinden yapılan yarışmada, 1967'inci golü Sapara'nın atacağını bilen bir taraftar da Sapara ile tanışma şansı yakalayacak. Sapara'da şanslı taraftara imzalı formasını hediye edecek.

BARIŞ'TAN DALYA

Beşiktaş karşısında ikinci yarıda oyuna giren Barış Özbek, Süper Lig kariyerindeki 100'ünccü maçına çıkarak dalya yaptı. 2007 yılında Almanya’nın Rot-Weiss Essen takımından Galatasaray'a transfer olan Barış Özbek, Beşiktaş maçında 61'inci dakikasında oyuna girerek Süper Lig'de 100'üncü kez sahaya çıkmış oldu.


ÖA(TM/AÖ)