BURADAN GİDECEKSEM PARA KAZANDIRACAĞIM

Onur Recep Kıvrak, transfer görüşmeleri sürecinde çok şey yazılıp çizildiğini belirterek, “Çok yorumlar yapıldı ama kendimi ifade etmenin o süreçte çok sakıncalı olacağına inandığım için hiçbir şey söylemedim. Bu süreç, bana çok iyi ders oldu. O haberleri çıkaranlar şimdi nerede? ‘Onur bonus istiyor, sözleşmesinde şu var bu var’ diyenler nerede? Her şey ortada. Görüldüğü gibi ne bonusum ne de bir maddem var. Sonuçta buradan gideceksem Trabzonspor para kazanacak. Kazandırarak gitmek istiyorum. İmza için çok zor bir süreçten geçtik. O söylenenler, çıkan laflar ortada. Gereksiz olduğu görüldü. Mutluyum şu anda” dedi.

DENGELERİ KORUMAK İÇİN ÇOK ŞEY YAPTIM

Onur, takım içindeki dengeleri korumak adına bir takım fedakarlıklarda bulunduğunu da vurgulayarak, “Kesinlikle dengeleri bozmamak için yapılması gereken her şeyi yaptım. Uzun zamandır Trabzonspor’dayım. Kendimi artık buradan birisi olarak görüyorum. Sağ olsunlar taraftarlarımız da öyle görüyor. Sonuçta burada kalmak için yapmam gereken şeyi yaptım” ifadesini kullandı.

HER ZAMAN HAZIRIM

Onur, sakatlığının ardından Tolga Zengin’in kaleye geçtiğini ancak bu durumun kendisini korkutmadığını belirterek, “Trabzonspor’da kalmamın en büyük nedeni burasının benim ailem olması. Çalışanlar, hocalarım, başkan, yöneticiler ve taraftarlar benim için çok şey ifade ediyor. Oynayacağım ya da oynamayacağım diye bir korkum yok. Ben hazırım. O fırsat bana geldiği an kaldığım yerden alıp götüreceğim. Şu anda Tolga abi ile inanılmaz derecede çekişme ve tatlı rekabet içindeyiz. Sonuçta Trabzonspor kazanacak. Ama bu bir bayrak yarışıdır. Sonuçta muhakkak bir fırsat geleceğinin bilincindeyim. Fırsat geldiği anda aynı şekilde devam edeceğim” diye konuştu.

HEDEFİM HER ZAMAN YURT DIŞI

Onur, sakatlanmadan önce Avrupa’dan bir çok teklif aldığını da yineleyerek, “Önemli bir sakatlık geçirdim. Şimdi tamamen iyileştim. Son oynadığım kupa maçının ardından yeniden izlenmeye başlandım. Şu anda burada mutluyum ama hedefim her zaman söylediğim gibi yurt dışı. Buradan gidersem de Türkiye’den bir takıma gitmeyeceğim. Mutlaka Avrupa olacak. Bu konuda da mukavele imzalayarak sözümü tuttum zaten. Şimdi sıra yurt dışına gitmeye geldi. İnşallah kulübüme para kazandırarak yurt dışına da gideceğim” dedi.

Onur, Abdullah Avcı ile milli takımda yeni bir döneme girildiğini de vurgulayarak, “Abdullah hoca Türkiye için bir şans. Kaleciler de birbirinden kaliteli. Ama en iyi olanın oynayacağını düşünüyorum. Şans geldiği zaman kendimi gösterdiğim an orada oynama şansımı da yüksek görüyorum” dedi.

Onur, geçen sezon gösterdiği performansın ardından Şampiyonlar Ligi mecerası içinde yer alamamanın kendisini üzdüğünü de vurgulayarak, “Bir senenin emeği en güzel şekilde Şampiyonlar Ligi’ne katılırsanız karşılığını buluyor. Orada oynamak benim için büyük deneyim olurdu. Çok mutlu olurdum ama olsun. Sakatlanana kadar görevimi yaptığımı düşünüyorum. Sonuçta takımımız Şampiyonlar Ligi’ne gitti. Tolga abi de takım arkadaşlarılma birlikte inanılmaz maçlar çıkardı. Onlara nasip oldu. İnşallah bu sene de bana nasip olur umarım” ifadesini kullandı.