İstanbul Emniyet Müdürlüğü, bugün Trabzonspor'a gönderdiği yazıyla bu konudaki kararı tebliğ etti. Yazıda, "Müsabakayı Türkiye Futbol Federasyonu’nun almış olduğu karar doğrultusunda 12 yaş altı çocuk ve kadın taraftarların izleyebileceği, müsabakaya misafir (12 yaş altı çocuk ve kadın) taraftarlar alınmayacağı" bildirildi.

Karara şaşırdıklarını söyleyen Trabzonsporlu yöneticiler, "Daha önce maçı kadın ve çocukların izleyebileceği belirtilmişti. Seyircisiz maçlarda futbol sahalarında ortamı yumuşatma adına alınmış böyle bir karar varken, misafir takım adına maçı izleyecek kadın ve çocukların bu kapsam dışında bırakılmasını anlayamadık" dediler.

TRABZONSPOR 2 BASAMAK YÜKSELDİ

Bu arada Trabzonspor, Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu'nun (IFFHS) "Dünyanın En İyi Futbol Takımları" şubat ayı değerlendirmesinde yükselişini sürdürdü. Trabzonspor, 1 Mart 2011 - 29 Şubat 2012 tarihini kapsayan değerlendirmede ilk 100 takım içinde yer aldı. Ocak ayında 81. sırada bulunan Trabzonspor, şubat ayında 2 basamak yükselerek 79'uncu sıraya çıktı.


ÖA(TM/AÖ)